Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Tudom hogy ez X950 topik de ugy látom a 850-es nem nagyon él!
Azért írok ide! Ma vettem egy X850-est és azt szeretném megtudni hogy melyik porton és milyen sebességen kommunikál a készülék?Előre is köszönöm a segítséget!
-
DMG
senior tag
válasz orbitalion #100 üzenetére
Nem szebb ha külön ajzatot építesz a konzolba, akkor egy szivargyújtó töltőd is szabadon marad.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
DMG
senior tag
Na visszavittem a cuccot, utalják a pénz.
Megnéztem magamnak az új 950-est, teccik a menü, de WinCE ből csak resettel lehet visszamenni, meg persze ha megkeresed az exe-t vagy mit. Sebaj Megvárom a BT és megveszem.
-
milszab
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Az exe-hez tudsz rendelni gondolom parancsikont azt kirakod az asztalra és csak 1x kell rábökni. nem? annyira reménykedek, hogy nem lesz BT-vel semmi kehe, mert nem szeretnék tovább várni T_T de legalább 8 nap alatt tuti kiderül minden róla, szal ha megveszed kezd el nyúzni ezerrel, én is azt fogom, csak hogy kiderüljön hamar minden hibája
aztán ha minden igaz, a következő szériájuk fél év múlva lesz csak, akkor már valszeg nagyobb felbontással és lehet megint eladni x950bt-t és venni az új 1020bt-t. Ajj ez azt hiszem egy örök körforgás lesz
jut eszembe, ugye van ebben egy 250Mhzes mag, ami csak azért felel, hogy navigáljon. Ennek látható, és gyakorlati haszna van? Vagy ez inkább csak kábításra jó? Szóval navi programok jobban, gyorsabban futnak rajta, hogy tehermentesítve van proci? Vagy hol lehet "szabad szemmel" és észrevenni a különbséget?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
DMG
senior tag
válasz BullZeye #105 üzenetére
Nem tudom még, hol veszem majd, ahól előbb kijön, Aqua a favorit, ott 3 nap a csere, akkor is, ha boltban veszed, internetes vásárlásnál nem tudom majd megnézem, amúgy is netről rendelem, mert olcsóbb.
Ami a plusz procit illeti, szerintem max multi task-nál jön szóba, hogy gyorsabb, bár lehet, hogy egy Navi program futása alatt, is tapasztalható gyorsaság, mert elvben így a megjelenítés, és a navigálás külön procira van terhelve.
Arra lennék már kíváncsi, mikor lesz pontosabb a helymeghatározás, rebesgettek valahol valamit, arról, hogy valami újfajta GPS-el pontosabban meg tudják határozni akár azt is, hog ymelyik sávban utazol éppen, lehet hogy csak kacsa, vagy még sokat kell rá várni, majd utánanézek.
Azon gondolkodtam, hogy ügye 2 műhold kell a 2d-s helymeghatározáshoz, minimum 3 a 3d-hez, a kérdés, az hogy ha több műholdat vesz ezen felül, akkor nő a pontosság, vagy csak bebiztosítja azt, hogy ne vesszen el a jel. (persze ez a kérdés nem csak 950-re értendő)
-
Norbi46
aktív tag
#101-re valaki???!
-
-
DMG
senior tag
válasz orbitalion #108 üzenetére
Nyílván, ha olyan az autó, ahol ez nem megoldható, akkor marad a kábel.
-
orbitalion
tag
Valószínű egy script-el meg lehet oldani. Olvasgatni kell, biztosan lesz megoldás. De nem csak ez az egy kehéje van. Ikonok sem maradnak meg. Erre is van megoldás...
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
Fotozgato
tag
válasz orbitalion #92 üzenetére
Rövid, "primitív" összehasonlítás x820 & x950.
Boot idő az ikonok megjelenéséig:
x820: 20 sec
x950: 14 seciGO Primoval tesztelgettem. Ami egyértelmű, hogy az x950 nem akadozik. Jóval gyorsabban reagál a képernyőérintésekre, gyorsabbak a menü-váltások, gyorsabb a térkép kirajzolása, forgatása.
A holdakat mind a 2 egyformán fogta nálam. Nem tapasztaltam különbséget a IV, V GPS vevő között.
Hold befogása <60 sec mind a kettőnél, ha pár napja nem használom őket.Én nem vettem észre különbséget a fényerőnél.
Direkt napsütésben mind a két kijelző élvezhetetlen. A kocsiban jók.WinCE-ről nem tudok mondani semmilyen összehasonlítást, mert az x820-on nem próbáltam.
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
orbitalion
tag
válasz Fotozgato #112 üzenetére
A hangjukat gondoltam összehasonlítani. De közben kiderült, hogy terheletlenül nem szól jól a fejhallgató kimenet, viszont két ellenállás megoldja a kérdést.
Azért köszi!Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
BullZeye
veterán
válasz orbitalion #113 üzenetére
Azaz? Ha én buszon utazok, és szeretnék rajta filmet nézni egy hagyományos jack dugós fülhallgatóval, akkor zúgni búgni fog? Vagy pontosan mit értesz azon, hogy nem jó a hang? Milyen esetekben, és mi kell hozzá?
-
orbitalion
tag
válasz BullZeye #114 üzenetére
A fejhallgató terheli, ezért normálisan szól. Ezért kell a kábelbe beépíteni két ellenállást, hogy terhelje a kimenetet. Utána jó lesz. Legalább is milszab legutóbb azt írta, hogy ezzel a megoldással "állatul" szól.
milszab!
Tényleg, hágy ohm-ot építettél be? Azóta jó?[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
milszab
senior tag
válasz orbitalion #116 üzenetére
Jó de foggalmam sincs, annyira nemértek hozzá csak volt 1 csomó és próbálgattam! Így sem kristálytiszta de ahhoz képest amilyen volt, szuper! De azér ez gáz...
-
orbitalion
tag
Valószínű, hogy nem találtál 16..32ohm-ot, ezért nem tökéletes még. Egyébként tényleg gáz, de ha fülhallgatóval jó, akkor így is jónak kell lennie.
-
orbitalion
tag
Köszi a videót, főleg a hangerő állítós részt!
Megjegyzem, hogy nem értem, hogy ilyet miért nem képesek a forgalmazók, vagy a gyártók készíteni!? Igen impresszív volt szerintem, pedig mindent be sem mutattál!
Érdekességképpen jelzem, hogy ezt a komplett SI-t fel lehet varázsolni a 920-akra is! DM43 már túl is van ezen![ Szerkesztve ]
-
DM43
őstag
válasz orbitalion #120 üzenetére
Érdekességképpen jelzem, hogy ezt a komplett SI-t fel lehet varázsolni a 920-akra is!
Nevezzük inkább shell-nek!
-
DMG
senior tag
Ja, csak ez így hivatalos, tehát teszem azt ha 950-nél jelentkezne az a bizonyos "remegés" akkor ott már hiba, mert a WinCE felületet hivatalosan eléred, és az ottani billentyűzeten igen gyakori a félreütés miatta.
N ajó leszakadok a témárol
-
BullZeye
veterán
Vannak témák WinCE felülthez? Windows Mobile-ra és MIO menüjére már találtam, de konkrétan WinCE6-ra van, hogy ne úgy nézzek ki mint a win98?
-
tjb007
nagyúr
válasz BullZeye #123 üzenetére
Külön nem létezik hozzá viszont van egy Mio Pocket nevű program. Ez egy frontend WinCE alapú gépekhez ami programokat, scripteket, registry fájlokat és skineket tartalmaz, magyarán egy olyan program ami megpiszkálja a rendszert.
A linkelt oldalon minden le van írva a telepítéstől kezdve a program tartalmáig. -
tjb007
nagyúr
válasz BullZeye #126 üzenetére
Eredetileg arra csinálták de nem csak Mio -ra jó hanem az összes Win CE alapú gépre. Idézet az oldalról:
Technically, MioPocket should run on any Windows CE-based device. Most major Windows CE-based GPS brands, such as Mio (which MioPocket was originally designed for), Magellan, Navigon, Navman and Asus (and some other lesser brands) have installation instructions in MioPocket's Readme file. For obscure brands without included instructions, you may have to look around online (including the gpspassion.com forums) for unlock instructions and then adapt MioPocket accordingly... or be a pioneer and figure it out for yourself. Note that TomTom and Garmin devices are Linux-based and, hence, MioPocket (which is Windows CE-based) cannot run on them.Ez nem egy moddolt Win CE hanem egy programcsomag ami belepiszkál a Win CE -be:
It is an installable package of programs, scripts, registry files and skins to "unlock" PNA/GPS devices and allow them to be used for far more than just navigation (ex. for music, movies, appointments, multiple navigation apps, etc.), like PDAs[ Szerkesztve ]
-
dany27
őstag
hali
Primohoz mennyi hely kell?
Mert szerintem ha rápakolom a full EU-t+buildingek akkor már nem fér rá a belső memójára.
Ezért szeretném azt megkérdezni hogy azt lehet hogy használom a belső memót meg veszek bele egy kártyát?
Mondjuk ha tudnám használni mind a 2giga belsőt akkor elég lenne még egy 2gigás microSD. Most szeretném rendelni a ketyerét és akkor kérnék mellé kártyát is.. Csak nem tudom mekkorát kéne.Előre is kössz a válaszokat!
-
Fotozgato
tag
Mivel közelre már nem látok úgy, mint fiatalabb koromban, ezért az x950-et a szélvédőre kell elhelyeznem.
Itt viszont a Nap miatt nem élvezhető a kijelzője.
Kérdésem, lehet kapni valami "keretet" a készülék köré, ami leárnyékolja a kijelzőt?
(Olyanra gondolok, mint amikor a szabadban filmeznek, és a rendező "leárnyékolt keretes" monitorról figyeli a jelenteket.)
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
BullZeye
veterán
Tudna valaki csinálni egy fényképet, macro-val, valami kis írásról, pl egy TXTről? Bogarat ültettek a fülembe, hogy a 480x272 mennyire kis felbontás egy 5" kijelzőhöz. De akárhogy számolom a képpontok kb akkorák, mint egy átlagos monitoron.
Sőt, most megnéztem, hogy egy 480x272es téglalap nálam 5.9" kb azaz még ennél is kissebb a képpont az x950-en.Meg ugye terjednek a találgatások, hogy kiszórják ezeket a 480x272-es kijelzőket, aztán jön a 800x480. Viszont az ugye nem, hogy ez 1 hónap múlva lesz, vagy jövő ősszel....
Hisz az x820/x920 és az x850/x950 között azért jó 9-10 hónap telt el.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
Ömm, úgy értem fényképezőgéppel, macroval, így most a 480x272 olyan mintha csináltam volna photoshopban egy szövegrészletet :\ de azért köszi
Engem konkrétan az érdekel, hogy a kis betűk mennyire pixelesek, és mennyire jól kivehetőek, mennyire élesek.
-
orbitalion
tag
Azért nem egyforma ám a monitorok pixelmérete. Az otthoni 24"-osomon kisebb egy adott kép, mint a benti 19"-osomon. Ezért egy kicsit csalóka is lehet a dolog. Az más kérdés, hogy a rendes fényképpel sem lehetne sokkal többre menni, miután annak meg a pixelszáma fog eltérni...
[ Szerkesztve ]
-
dany27
őstag
sziasztok
Nah éppen egy órája hozta meg a futár az x950esemet most berhelem rá a tudjuk micsodát
Am arra nem lehet rávenni a készüléket hogy egyből anavit indítsa nekem , ha nincs szükségem a gép többi szolgáltatására?Am olvastam hogy valami kalibrációs gondra panaszkodtok nekem ezzel eddig nem volt gondom....
-
orbitalion
tag
-
dany27
őstag
válasz orbitalion #140 üzenetére
akkor az x920nál olvastam lehet! Am ebben hanyas porton megy a GPS illetve a Baudját honnét tudhatnám meg, google nem segít.
Köszi
-
dany27
őstag
hmm érdekes beírtam ezt amiket adtál s nem jó, felhúzott egy kicsit. Gyalultam a mappát, felraktam rá egy régi tudjuk mit még (8as verzió), amiben még van automata keresés s ráeresztettem s egyből megtalálta a vevőt csak nem annyi hanem nálam port 1 baud 38400.
Nem értem nálam mért más... :s
-
tr4nc3
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Wayteq x950 GPS-t. Meg vagyok vele elégedve nagyon
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van ötletetek, milyen programmal lehetne rávenni, hogy olvasson PDF-eket?
-
appia
csendes tag
Sziasztok.
Kezdö vagyok a témába.
Beszereztem egy wayteqx950 est amit tudok róla az müködik.
A topikba olvastam " YFGo2CE.bld file elhejezése az SD kártyán "ez mit csinál,mirevaló.
Milyen programokat lehet a win felületre telepiteni,illetve mit érdemes.
Várom segitökész válaszotok elöre is kössz. -
orbitalion
tag
Keress Skin-eket kiegészítésekkel(a x920-hoz is jók, de nem maga a Skin, hanem az alkalmazások). Sok pdf olvasót találhatsz a könyvtáraikban(office, meg hasonló könyvtárakat keress). DM43-nak is van ilyen csomagja, nem is akármilyen!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest