Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz HugóBoss #1120 üzenetére

    Én a D4-ben sem bízom, alig tudunk róla valamit, és még igen sokára jön ki.
    A D3-at nem szidom (csak azért amiért megérdemli ;] ), és azt szoktam mondani, hogy a D3 és a PoE óta a Grim Dawn az egyetlen értelmes a műfajban. A PoEt nem szeretem, de elismerem az érdemeit.
    Úgy gondolom (és mások is), hogy az elvileg a Q4-ben érkező Last Epoch jó lesz, nem olyan kihagyott ziccer, mint a Wolcen (ami papíron volt jó), meg Martyr ami kb. semmit sem érne a 40k nélkül, szegényt ilyen 1300 körül játsszák napi szinten, pedig szezon is van. Valahol sajnálom, hogy így félrement. Úgy gondolom a multiplatform léte menti.
    Ja, a Pagan Online is most van átdolgozás alatt, nem megy a szekér, az online részt kiveszik, single lesz. Videók alapján nem csodálom.

    (#1121) Szasza1977: Szia!
    Hidd el, sok Diablo 2-3-as vagy akár PoE-s ember megfordult a Grim Dawnnál is. :) Meg persze Titan Questes. Remekül visszaidézi a régebbi korszakot, van kihívás, nincs szezon/liga, stb. így remek alternatíva is lehet, ha valaki végzett a ligával.
    Tudom nem jön be mindenkinek, ez törvényszerű, viszont nagyon kevés embernek van negatív tapasztalata vele. Ellenben egy csomó hasonló játékkal, ahol pozitívot kell nagyítóval keresni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák