Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Francia91

veterán

válasz RockHaRD #5644 üzenetére

Nemetekkel es oroszokkal nyomod?

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

• RG4L

őstag

válasz RockHaRD #5644 üzenetére

Én sem akarlak megbántani, de fel lett téve a kérdés, hogy ki-mit javasol... és oké, emlékszem, hogy mondtál valamit, amit már máshol használnak, talán másik játékban ha jól emlékszem. Hogy [] vagy == vagy --, az meg olyan nagyon mindegy, és talán a két pont közé tétel a legjobb, szerintem legalábbis. Hogy miért nem lett FEAR? Azon nem gondolkodtál még, hogy talán foglalt már ez a név? Egyébként a létrehozás előtt vagy 5-ször sikerült olyan rövidítést beírni, ami már foglalt volt, szóval már a f*szom kivolt az egésszel, ezt remélem megérted. Az meg, hogy vicces vagy nem, mindenki döntse el.

Én ráköltöttem 2500 sast a létrehozásra (3-4 ezer forint), Benő haverom bérli a TS szervert, amit majd egyszer remélhetőleg bővíteni is kell (kb. 1000ft/hó), mindezt azért, hogy adott legyen a körülmény arra, hogy összeismerkejdenek az itteni tagok játékon belül is és legyen valamiféle közös kaland, mert lássuk be, egyedül SZAR. Sajnos nekem mostanában nagyon kevés szabadidőm van, ezért elnézést is kérek a tagoktól, és azért is, amiért nem tudok mindig TS-en lenni, amikor játszok, de remélem nektek sikerül valamennyire együttműködni és nekem csak pozitív élményem van azokkal kapcsolatban, akikkel eddig sikerült "találkoznom" TS-en vagy csak úgy játékon belül. Semmi ordibálás, idegeskedés ha valaki elront valamit, akkor sem csesztet senki senkit, ha nem úgy sikerül valami. Például én már ütköztem Atlantissal, BreeZeRr már nem egyszer égette fel a gépem és hasonló dolgok, és? Szerintem amikor van egy ilyen társaság, akikkel szívesen játszik együtt az ember, akkor a legkisebb gond az, hogy szar a név.

Nemrég találkoztam egy magyar csávóval a játékban, miközben Ki-84-essel repültem, azóta sokszor együtt játszogattunk. A squadron amiben van szintén egy teljesen magyar emberekből álló brigád, ezért nem is hagyta ott őket a hívásomra, de ettől függetlenül szoktam vele játszani. Egyszer meghívott egy közös meccsre, ahol még két társa volt, tehát így mentünk négyen. Az egyik idétlen gyerek meg megelégelt valamit a chaten, aztán bekáromkodott. Itt nem látsz ilyet.

Egyébként meg lehet változtatni a squadron nevét, de te is csak egyszerűen odalökted, hogy szar. Kösz. :K

War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák