Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • morkhorsont

    újonc

    válasz RG4L #8089 üzenetére

    Szia!
    Köszi a választ, pár kiegészítést tennék.

    Szóval nem hagyott mély nyomot bennem a csata, csak értesültem a bejegyzésedről és ha már nyilvános fórumon írsz rólam akkor gondoltam reagálok is rá. Arra sem figyeltem fel, hogy találkoztunk volna.

    Amit a „jogos győzelmek” elvesztésével kapcsolatban mondanék. Szerintem a japán a legerősebb nemzet a játékban. Tier1-tier4-ig versenyképes, sok esetben op gépekkel. Ez gyakorlatilag egyedülálló a játékban. Ráadásul top jet-et (sabre) kapnak első vonalas jet után. Valóban van pár battle rating tartomány ahol már küzdelmes számukra a játék. Az 5.0 környékét egy ideig fel is adtam az F7F spam miatt. De ez sem annyira frusztráló mint mondjuk a tier3 usa vagy angol, vagy a tier4 orosz, vagy a német oldalon 6-7 Norvégia sorban. Mondom ezt úgy, hogy minden nemzetettel játszok kb. egyformán, mindenhol van egy jet usa-nál 2. Lehet, hogy ezen a téren nem vagyok túl szerencsés de én már láttam sok német bujkálót is. Ha már sztereotípia. A japánok, oroszok tényleg nem bujkálnak annyira, hanem alacsonyan repülnek és elvárják, hogy fordulózzon velük az ember. Az amerikaiak, németek a sebességüket használják persze ez többiek szerint unfair. Japánoknál idegesítő pl az R2Y2. Ha n1k-val repülök sokszor fogom a fejem miattuk. Kidobnak egy destroyert aztán ha nem törik össze magukat, versenyeznek az ai-kért Saipanon. Multkor lecsaptam egyre f8f-el (tudom op), földbe csapta magát és beírta, hogy f8f scrub-nak nem ad kill-t. Írta ezt egy földi és 7 ai kill után, mert megzavartam abban, hogy lefarmolja a többit. Szóval itt is vannak olyanok nem csak amott.

    Valamint még egyszer elmondom. Nem a zero elől menekültem. Határozottan úgy éreztem, hogy be akar húzni valaki alá, ezért nem mentem le utána. Azt nem tudom, hogy lehettetek négyen amikor második lettem pár kisebb találattal. Sztem a csapatunk 1 gépet lőtt tőletek. Én mindenesetre azt gondoltam, hogy lehettek lealább 8-an ha nem többen. És mindenki utánam emelkedik éppen. Akkor kezdtem intenzív emelkedésbe miután írtad amit írtál. Persze éreztem, hogy ez nem jó megoldás ezért szintben maradtam és vártam, hogy valaki megjelenik alattam. Nagyon meglepett, hogy felettem tűntél fel, azzal a szerinted gyenge géppel. Ami a J2M3-at illeti tudom, hogy gond van az irányíthatósággal, de olyan gyors és úgy emelkedik mint az F7F. Kihúztam az F7F-et elitre, úgyhogy tudom. Saipanon rendszeresen egy magasságban találkoztam velük. Gondolom sejted, hogy ha tényleg akarom az életben nem értek fel oda ahova én feljuthattam volna. Fontos még, hogy amit írtál szerinted nem volt durva, szerintem meg igen. Ha pl szállok le a vonatról és valaki beszól, hogy „lejössz még ma?” én nem mennék el szó nélkül mellette. Mért tenném ezt chat-en. Viselkedni ott is kell. Azért hoztalak olyan helyzetbe, hogy ha legközelebb egy pilótatársadat megszólítod, ráadásul magyarul mert az fontos neked, (nekem is én pl az üdv/hi verziót használom) akkor tedd azt kellő tisztelettel. Amúgy nem gond egy pár magyar szó a chat-en, de vitázni magyarul már nagyon nincs rendben. Írtad fordítottál, én ezt nem tudtam.

    Amit végül írtál azzal kapcsolatban. Az egysorosodból én ezt vettem le amit írtam. Ha legalább köszönsz a „magyar pilótatársadnak” és nem vagy ennyire „nyers” akkor máshogy reagálok. Az én tapasztalatom ha valaki így ír chaten az egy bunkó. Persze te nem vagy az amit akkor gondoltam rólad, ahogy én sem az amit te gondoltál. Az tanulság a részemről, hogy ilyen esetben kérdezek vissza.

    Üdv
    keekvillaam

Új hozzászólás Aktív témák