Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RG4L

    őstag

    Az újonnan létrehozott squadronnal kapcsolatban szeretnék pár szót ejteni. :U

    Minden hajnalban szerver szerinti hajnal 2 órakor frissülnek a statisztikák, ez szerintem GMT időt jelöl, tehát jelenleg ez nálunk hajnal 4-et jelent. Várva vártam a változást, mivel tegnap 3-4 fős csatákat mentünk, egészen belejöttünk estére, csak úgy szedtük a killeket. :)

    Közben megnéztem a top squadronok RB-ben elért eredményét is, picit számolgattam és úgy látom, eléggé ritka az, ahol többet ölnek a klántagok, mint ahányszor meghalnak.

    A top 14 squadront elnézve, sehol nincsen ez az arány 1 környékén/felett, ami számomra picit meglepő. :)

    Ehhez képest a mi eddigi teljesítményünk RB-ben 80 lelőtt repülő és 78 megsemmisített felszíni egység, és csupán 61 halál ezidő alatt, tehát 1,0 feletti a kill/death arányunk, aminek nagyon örülök.

    Nem tartunk fennt semmilyen elvárásokat, félreértés ne essék, de nagyon büszkék lehetnénk magunkra, hogyha ezt a statisztikát sikerülne tartani, esetleg javítani. Kezdő RB játékosokat ez ne bátortalanítson el a játéktól és nyugodtan szabad használni bombázókat és attackereket is, tehát olyan gépeket, melyekkel nehezebb és nem elsődleges cél repülőket ölni (ahogy mentünk bombázókkal is tegnap), egyáltalán nem kötelező folyamatosan szarrá alázni az ellenséges csapatot, és van hogy a matchmaking is megszivat bennünket. Atlantis kolléga se mondogassa, hogy ő így rossz meg úgy rossz, mert láttam szép akciókat Tőled és örülök, hogy bátorkodtál belevetni magad az RB-be valamilyen szinten, csak így tovább. Volt már olyan meccs, ahol én haltam meg először, anélkül hogy öltem volna akármit, vagy ahol lezuhantam/eltörtem a gépem szárnyát, mert szimplán túl sokat akartam, és az RB megbosszulja keményen. :)
    Próbálkozom meccs közben tanácsokat adni, ahogy ma elmondtam, hogy hogy rázd le a Yak-3-ast egy P-38-asban ülve.

    Amikor arról van szó, hogy RB-ben milyen géppel repüljünk, bátran mondjátok, ha ki akartok próbálni egy adott repülőgépet, és mi alkalmazkodni fogunk a választásotokhoz, ahogy eddig megreptettünk egy csomó különböző gépet: F4F, A-20, F4U-1a, P-39, P-40, B-25, Mig-3-15, Yak-7, P-47, F6F, P-38 stb.
    Ha valaki belök egy ötletet, hogy márpedig én most a P-51-el szeretnék repülni, akkor senkinek nem kötelező ugyanezzel a géppel repülnie. A P-51-es BR-je RB-ben 5.0, tehát ezen a környéken szabad válogatni repülőket, akár bombázót is.

    Nem kötelezünk senkit arra, hogy RB-t játsszon. Ha neki jobban fekszik az AB, vagy csak egyszerűen eszeveszetten szeretne lövöldözni, nyugodtan, ma is nyomtunk hárman egy AB-t. A TS szerveren (elérhetősége: 37.221.210.23:9952) a mai nap folyamán megcsináljuk a szobákat rendesen a különböző játékmódok kedvelőinek (AB/RB/SB tank-repülő) és létre fogunk hozni úgynevezett "játékszobákat". A játékszoba max. 4 főt fog tudni befogadni, és a különböző 2-3-4 fős, együtt játszó csoportokat hivatott elszeparálni egymástól, mivel az elég szarul néz ki, ha mindenki ömlesztve van egy helyen, de eközben 2 fő AB-t játszik, 3 fő RB-zik együtt, másik két emberke meg a foci VB-t tárgyalja ki. :)

    Akikkel eddig TS-en beszélgettünk és játszottunk együtt, BreeZeRr, Atlantis, munnergep (és jómagam /remélem senkit nem hagytam ki/) szimpatikus és normális figurák, tehát senkit ne rémítsen el, hogy úgymond idegen emberek vagyunk. Nem cseszünk le senkit, ha elront valamit, vagy ha kilőjük egymást (ugye BreeZeRr), vagy ha egymásba megyünk (ugye Atlantis)? :DDD

    Várjuk a további csatlakozni vágyókat, ha kérdésetek van keressetek Bennünket bátran, segítünk, amiben tudunk, illetve üdvözöljük a tegnap este és mai nap folyamán csatlakozott tagokat, remélem Titeket is hamarosan látni (hallani) fogunk a TS szerveren, mert férünk még. :K

    War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák