Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Kotomicuki #16480 üzenetére

    "Szerintem "nem akarja" a játék, hogy haladjak! ;]"
    Nos, teljesen jól látod. Velem is ezt csinálja. ha X db bázist kell kidobni, és sok bomber van a prestebe (vagy legaléább egy) akkor X+1db bázisbirtoklással kezdünk. És még én kapom a crewlockot ha instant kilépek, márpedig semmi kedvem sincs olyan meccsben b*szni az időmet, meg utána javításra el az SL-t, ahol konkrétan ESÉLYEM SINCS arra, hogy haladjak a feladattal.
    Na ez az egyik legsarkalatosabb pontja azoknak a dolgoknak amiket a "Why user unfriendly this game" c. hivatalos fórumra tervezett írásomban taglalni óhajtok. Egyébként épp tegnap gondoltam rá, hogy talán videót is kellene belőle csinálnom.
    Nekem ma egy bázist kellett kidobni T2-esként de előtte 3db reptérbirtoklásból ki kellett lépnem.

    Ha már itt tartunk, amitől a hideg ráz még, hogy a feladatok pörgetésénél simán megcsinálja, hogy váltok A feladatról. B feladat, még rosszabb. Váltok és megint A és volt h utána megint B. Vagy C, de ha az sem tetszik akkor megint A lesz... Volt már, hogy iylenkor csak kiléptem, hogy akkor mára ennyi.

    Jól emlékszel. Csak az javul a megadott sebességgel ami "elöl" van, a többi sokkal-sokkal lassabban, de pár hét alatt mind megjavul. Volt, hogy több treem is piroslott (direkt 5-6 presetnyi cuccot lehasználtam belőle és nem hagytam elöl, de jeteket is bőven), 5-5 gép maradt elöl, elmentem 5 hétre Ausztriába, mikor hazaértem az összes tree-n minden meg volt javulva, pedig a játékba se léptem be.
    És igen, ha nem akarsz sokat költeni javításra, érdemes cserélgetni a sorokat, amint azok megjavultak vagy nagyon a közeli állapotba érnek.
    Sőt, én általában játszok egy sorral, utána másikat választok, harmadikat stb. Ha megnézed a videón (nem tudom mennyire látszik) mindegyik treevel több sorom van, némelyikkel akár 8-9 is.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák