Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de ez a játék tutira tudatosan szivat. Hetek óta figyelem, hogy kétféle meccs létezik alapjáraton :
1. Amikor ha fejtetőre állok se jutok fel még a középmezőnyig sem. Elfújja a lövedéket a szél, assitstot kapok nyilvánvaló kill-re, kidobják alólam a bázist stb. Szóval nemigazán van pontom. Ekkor az esetek nagy részében nyerünk. Én pedig a semmit jól meg boostolom 120%-ban (annyi LB jár ugye a győzelemért).
2. Amikor nincs se booster, se semmi, szimplán benne vagyok az első háromban, gyakran az első helyen, és ha fejtetőre állok sem tudunk nyerni. Nem, és nem ... (olykor teljesen mindegy mennyire álltunk nyerésre korábban).
(3. Ehhez bónuszba hozzájön a boosteres meccs, amikor általában nem jutok el a középmezőnyig sem, az 1-es pontban felsorolt okok miatt, de még emellé történetesen veszítünk is)
Na most ez így (főleg prém nélkül, ABban, fizetős prém gépek nélkül) a fejlődés lehető legsleglassabb útja ... És ennek egy részéről a játék tehet. Idén karácsonykor kimaradt a szokásos 3 hónapos prém vásárlásom : észre is veszem, mert az 5 év alatt amióta játszom, még egyszer sem szivatott ennyit a rendszer mint az elmúlt hónapokban!
Valamint a belefektetett idő / haladásom sem mutatott még soha ilyen rendkívül gyenge arányt. (ez mondjuk annyiból nem zavar, h akikkel szoktam játszani azokon már jócskán túl haladtam, legyen szó Sturmiról, Igláról, vagy Tborról... )A másik : hogyha eltalálnak akkor újabban vagy azonnal leszakad a gép farka és elkezd pörögni mint állat, vagy tail controll, fel gyertyába és jó játékot ...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku, karcmentes, Tökéletes
- ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI + G.SKILL 32GB KIT DDR5 6800MHz CL34 RGB + Zsír Új INTEL 13900K !
- Bakelit lemezek 69 db
- Gigabyte B450M Gaming alaplap
- Dragon Ball Sparking Zero PS5 makulátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest