Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz llacee #19000 üzenetére

    Analog DECT telefonnal a gond, hogy a bázis is fent lenne, ezért a töltés is elég problémás.
    Kulon bazisallomas es kulon bolcso eseten pl. a lent emlitett gigasettel ez nem lenne gond, annak ket kulon tapja van, mas kerdes, hogy a futetlen padlas olykor paradus levegojeben mennyi ido alatt rohad szet a bazisallomas nyakja (mar ha a padlason lenne a cumo, ha csak a legfelso emeleten, akkor persze storno, akkor csak terero gond lehet)

    Viszont a net rendesen le van hozva utp-n a földszintre egy router+switchbe, ezért arra gondoltam átkérem normadikusra az analógot és vagy egy linksys voip adapter + legolcsóbb vezetek nélküli dect telefon, vagy egy all in gigaset a510ip.

    Ahol elfert egy kabel, oda elfer ketto is :) Huzol melle egy masikat. Ha nem fer el, akkor kretenul csinaltak meg es mondjon le az elkoveto.
    Alternativa, -es ezzel, lehet, hogy buksz egy kis savszelt lanon az ONT es a router kozott ha esetleg razavar a telefon-, hogy veszel ket utp y splittert (persze nem ennyiert, mert ez itt kb. rablas), 1,2,3,6-os eren megy a net, 4-5-oson a telefon, azaz az egyetlen, mar meglevo UTP kabelen elmegy a net es a telefon is, oszt lent a foldszinten azt dugsz ra, amit akarsz. Az Y-okat viszont csak akkor veszed hasznalatba, ha meggyozodtel rola, hogy halalbiztosan helyesen van bekotve az emelet es a foldszint koze huzott kabel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák