Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Azoknak szól ez a topic, akik a lentebb felsorolt csomagok valamelyikébe léptek:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyitom
aktív tag
Sziasztok, tudnátok abban segíteni, hogy hogy a samsung galaxy a50 es telefonon a vowifit hogyan lehetne életre kelteni? A diginél működött sőt van egy a 40-es is és ott egyből megvolt a kapcsoló. A volte élesítve van. Köszönöm szépen.
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
sa.attesz
csendes újonc
Szia! Köszönöm, elnézést ha kicsit értetlen vagyok. Van már elofizetesem a vodafone-nál, amit meg is akarnék tartani. Mellette volt a digi max csomag, amit gondolkodom athozni a vodafone-hoz. Csak elsőre úgy értettem hogy azt mondod nem lehet kétféle elofizetes a vodafone-nal, csak ha a meglevo flotta is módosul. De a mostani vodafone-hoz nem akarok hozzanyulni, esetleg a digi max-ot athozni masodikkent, vagy atvaltani netactive50-re ha lehetséges. Vodafone szempontból ez két külön flottanak minősül ha jól sejtem, azt hittem ezt nem engedik
[ Szerkesztve ]
-
nyitom
aktív tag
[ Szerkesztve ]
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
MrBazsi
senior tag
válasz aldebaran #46 üzenetére
Meg is tettem az imént, normalis volt az ügyintéző, azt mondta kb 1 óra és jön róla az sms h aktív a volte.
Megkérdeztem ha már beszéltem velük h a régóta meglévő elsődleges 20as számom (ami még feltöltőkártyás amúgy) ráhordozhatom erre a mostani 50es digitől hordozott számra, azt mondta h simán, akár most is lehetne, de várok 1 hónapot azert h lássam ez a szolgaltatás milyen lessz. Eddig azert jó, érezhetően nem merül a teló annyira, mint a diginél roamingolva, hívás minősege jó, net is volt bárhol voltam az elmult 3 napban.
Hátha ez másnak is hasznos infó.
Köszi hogy felhívtad a figyelmet a volte bekapcsoltatására, nekem sem volt alapból aktív.
Csinaltam gyorsan 2 sebbességmérést is, ez szerintem mindenre is elég mobilon[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Ilyenkor éjszaka azért menő ez a sebesség...
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
MrBazsi
senior tag
válasz energiezolee #76 üzenetére
ugy emlékszem h automatikus volt végig., egyszer kellett megkeresni manuálisan a voda hálózatát aznap, amikor be kellett kapcsolni az adatroamingot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Dark Souls sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ukrajnai háború
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest