- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Azoknak szól ez a topic, akik a lentebb felsorolt csomagok valamelyikébe léptek:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takato
csendes tag
Aki átvitte az új Vodás csomagokra kérdezném őket, hogy ha elfogy az adatkeret lassítanak 64/kbitre vagy sem?
-
riki
senior tag
válasz sa.attesz #43 üzenetére
Szia. Elnézést ha félre érthető voltam. Ha eddig két kártyád volt, egy voda flotta vagy bár mely csomagja,és egy digi pld. max., és egy előfizetésbe akarod vinni. Csak úgy tarthatod meg a vodás számot ,ha új vodás csomagot választasz vagy megtartod az eredeti vodás csomagot. Ha a régi digis előfizetést szeretnéd megtartani vodásként ,csak a digis számot viheted át, mert maradsz a digi flottában ,csak mint vodafon előfizető. Remélem így már pontosabb.
Takato : Ha elfogy az adatkeret ,satu. Vehetsz jó pénzért további adatot.
[ Szerkesztve ]
-
nyitom
aktív tag
Sziasztok, tudnátok abban segíteni, hogy hogy a samsung galaxy a50 es telefonon a vowifit hogyan lehetne életre kelteni? A diginél működött sőt van egy a 40-es is és ott egyből megvolt a kapcsoló. A volte élesítve van. Köszönöm szépen.
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
sa.attesz
csendes újonc
Szia! Köszönöm, elnézést ha kicsit értetlen vagyok. Van már elofizetesem a vodafone-nál, amit meg is akarnék tartani. Mellette volt a digi max csomag, amit gondolkodom athozni a vodafone-hoz. Csak elsőre úgy értettem hogy azt mondod nem lehet kétféle elofizetes a vodafone-nal, csak ha a meglevo flotta is módosul. De a mostani vodafone-hoz nem akarok hozzanyulni, esetleg a digi max-ot athozni masodikkent, vagy atvaltani netactive50-re ha lehetséges. Vodafone szempontból ez két külön flottanak minősül ha jól sejtem, azt hittem ezt nem engedik
[ Szerkesztve ]
-
nyitom
aktív tag
[ Szerkesztve ]
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
MrBazsi
senior tag
válasz aldebaran #46 üzenetére
Meg is tettem az imént, normalis volt az ügyintéző, azt mondta kb 1 óra és jön róla az sms h aktív a volte.
Megkérdeztem ha már beszéltem velük h a régóta meglévő elsődleges 20as számom (ami még feltöltőkártyás amúgy) ráhordozhatom erre a mostani 50es digitől hordozott számra, azt mondta h simán, akár most is lehetne, de várok 1 hónapot azert h lássam ez a szolgaltatás milyen lessz. Eddig azert jó, érezhetően nem merül a teló annyira, mint a diginél roamingolva, hívás minősege jó, net is volt bárhol voltam az elmult 3 napban.
Hátha ez másnak is hasznos infó.
Köszi hogy felhívtad a figyelmet a volte bekapcsoltatására, nekem sem volt alapból aktív.
Csinaltam gyorsan 2 sebbességmérést is, ez szerintem mindenre is elég mobilon[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Ilyenkor éjszaka azért menő ez a sebesség...
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
MrBazsi
senior tag
válasz energiezolee #76 üzenetére
ugy emlékszem h automatikus volt végig., egyszer kellett megkeresni manuálisan a voda hálózatát aznap, amikor be kellett kapcsolni az adatroamingot.
-
ACE-
addikt
válasz energiezolee #80 üzenetére
Ez érdekes mert nekem automatikus-ra van állítva és nem érzem, hogy jobban merülne...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
darál0w
Jómunkásember
üdv
gondolom a vodánál kell kezdeményezni a számhordozást és a váltást, a lemondást meg a diginél...
hárombol kettőt lemondok, a gyereké megmaradAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
riki
senior tag
Ha elfogadsz egy tanácsot. Ha megkötötted a szerződést a vodánál,akkor vidd át a Digihez a papirokat,és minden rád vonatkozó adatot ellenőriztesd le ,hogy pont úgy szerepeljen náluk mint a vodánál. Mert ha csak egy karakter nem pontosan olyan ,máris bukod a számhordozást ,és kezdheted újra az adategyeztetést,addig meg már fizeted a két kártya díját míg lezajlik az újabb kísérlet,amit már telefonon, sms ben ,ügyfélszolgálaton kérhetsz.
-
-
MrBazsi
senior tag
srácok lehet blama kérdés, de my voda appban hol látom a még hátralévő lebeszélhető perceket? egyszerűen nem találom.
-
energiezolee
aktív tag
Sziasztok!
Biztos már többen is vagytok, akiknek Vodafone lett a Digi mobilból...
Megtennétek, hogy lakóhelyet is leírva feltöltenétek speedtest képeket? Illetve leírnátok, hogy szerintetek jobb-e a net rendelkezésre állása, mint a roaming-os Digié? Ugyanis nálam sokszor volt, hogy hiába volt jó a térerő, mégis néha alig töltöttek be az oldalak...
Én ezen adatok alapján szeretném eldönteni, hogy át-e menjek.Nagyon köszönöm előre is!
Üdv : Energie Zolee
-
ACE-
addikt
válasz energiezolee #90 üzenetére
Csak megsúgom, hogy térerőben semmilyen változást nem fogsz érzékelni, ahol eddig nem töltöttek be az oldalak, ezután sem fognak, mert ugyanazokat a tornyokat használja... Akkor éri meg váltani ha használnád a VoWifi-t, merülést érzékelsz a telón a roaming miatt, és nem bánt, hogy 1 évre alá kell írni a Vodánál...
-
aldebaran
őstag
válasz energiezolee #90 üzenetére
Nekem roaming nélkül sokkal jobb a térerő, a sebesség. Nem nerül úgy a teló. Debrecen
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
energiezolee
aktív tag
Sajnos én nem hallom a sugdolózást... Lehet túl halkan tolod!
És én úgy tudom, hogy csak 10 hónapos hűséget kell vállalni. Legalább is valaki ezt írta Digis fórumban.
Azt én is tudom, hogy ugyanazon tornyokat használja, de akár néhány paranccsal is megoldható, hogy a saját hálózatot használók legyenek prioritásban, a roamingosok meg k@pják be és legyenek lassabbak. Szóval simán el tudom képzelni, hogy a Vodások sokkal minőségibb (normálisan működő) netet kapnak!
Te amúgy váltottál Vodára, vagy csak "szerinted" alapon tolod a véleményed?aldebaran: köszi szépen az újabb sebességtesztet!
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz energiezolee #95 üzenetére
Pontosan 1 év a hűség a számhordozás bejelentésétől kezdve. nekem feb. 21.
-
4Grider
nagyúr
válasz energiezolee #95 üzenetére
Természetesen azt nem lehet megoldani, hogy a térerő adott frekvencián más legyen a roamingolók és a honos hálózatban tartózkodók számára. A térerő különbség tehát csakis abból származhat (ha ugyanott méricskélsz), hogy egyszer alacsonyabb frekvencia volt az alapsáv, a másik mérésnél meg magasabb.
Tőlem 100 méterre van a bázisállomás. Ha B20 az alapsáv, akkor beltérben full térerő van (-81 dbm), ha éppen B3, akkor 3 vonás (-92 dBm). És minél messzebb megyünk a bázisállomástól, ez a különbség annál jobban meglátszik. -
energiezolee
aktív tag
Köszi az infokat és neked is aldebaran!
Én nem is arra gondoltam, hogy rossz a térerő, hanem arra hogy simán tudják szivatni a roamingosokat, mert nekem max térerő mellett is sokszor van, hogy alig-alig töltenek be az oldalak és sebességet mérve is silány az adatátvitel... Digi mobil fórumon is többen írták, hogy ők is tapasztaltak olyat, hogy nagyon jó térerő mellett sem működik (elég sokszor) rendesen a mobilnet mióta átkerültek Vodafone hálózatra...
Vagy azért van ez a lassulás, mert egyszerre sokan vannak egy adott tornyon és az túl van terhelvre?[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz energiezolee #98 üzenetére
A sejtésem inkább az, hogy a Digisek jó része még a digi apn-jét használja, és esetleg ott lehet valami torlódás.
-
ACE-
addikt
válasz energiezolee #98 üzenetére
Több helyen írták már, hogy nem attól lesz gyors a net hogy jó a térerő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest