Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz #90933760 #35858 üzenetére

    Ezzel tisztaban vagyok, de eszemben sincs lassitani az aramlason. A szivattyuk 3-as fokozaton dolgoznak, ami pont a kozeput. Probaltam 5-oson, es nem hozott valtozast az sem, csak nagyobb zajt.

    Joshi: En nem vitatkozok, en igy epitettem meg a rendszeremet, mert igy erheto el a legnagyobb hatekonysag. Mikor a gepben volt a 2db 980-as, akkor jott ki igazan az elonye.

    Mikor anno irtam, hogy milyen radikat tervezek, akkor is belemvesztek, hogy hulyeseg annyi/akkora radikat hasznalni. Csak kiderult, hogy nem. 20 fokos szobaban 29 fok volt a maximum vizhomersekletem. Sot, majdnem biztos vagyok benne, hogy a rendszer elfut passzivan is, csak egy oldalso segedventillator segitsegevel.(lenne kevesebb is, egy masik hazban)

    Egy dologban igazat adok, hogy van masik megoldas ugyan erre. Ha parhuzamosan kotod be a cpu-t es a VGA-t. Mert ugye ugy is meglehet csinalni, jol is mutat. En is filoztam a megoldason, ellenben ugy a szerelhetoseg egyenlo a nullaval. Igy legalabb egy alaplap/cpu cserenel nem kell leengednem a rendszert.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák