Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz csemberlen #2058 üzenetére

    Nálam 203V az egyik fázison naponta néhány órán át... :D Villognak az LED égők... ez kinyírja a márkás égőket néhány hét alatt (Osram, Philips kuka... eddig majdnem két cipősdoboz van tele velük), egy ideig gagyi égőket használtam... azok is villognak 210 volt alatt, de bírják, mert azok drivere masszívabb, mint a márkás égőké. Szolgáltatótól visszajött elsőre a szokásos duma, hogy hány százalék és a nap mekkora részében lehet alatta. A második durvább levelemre (döglött égőkről készült fényképes infó csatolva) az jött, hogy a területen a tervezett fejlesztés, bővítés után a probléma megszűnik... Ennek kb. fél éve... De már akkor sem érdekelt, mert ha dimmelt LED-es égőket raksz, akkor azok örökké bírják... Nyilván 200 V környékén már gyengén világítanak. Erősebbek vannak így mindenhol... jó sok pénz... de a probléma ideiglenesen megoldva.

    Ha lesz energiám, akkor egy ügyvéd ismerőssel írt levéllel folytatom a csörtét... és hálát adok, hogy nálam 3 fázis van... ami ilyenkor azért előny.

    A márkás égők olyanok mint egyes drága dízel autók...Nem mindegy, hogy melyik kúton tankolsz bele gázolajat. Shell és úgy egyébként is prémium gázolaj rendben. De Orange, Lukoil stb... megáll... :)

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák