- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
A Jonsbo C6-ról van már itt valakinek kialakult véleménye?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #40267 üzenetére
Nekem a tápomban be van kapcsolva, gyönyörű színes fényeket vetít a falamra, nagyon jól néz ki
De közvetlenül nem világít a szemembe/arcomba stb. Ennyi elég is, hogy a szemközti fal színesben játszikInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #40269 üzenetére
Na igen. Itt nincs "Lotti" (és hasonló osztályú személy sem), barátnőmnek tetszik, de ő nem piszkálja Nekem is tetszik.
Szóval végül örülök, hogy RGB-s a táp, és a falra vetít, de ha nyitott/átlátszó gépházam lenne és a kárcsonyfa itt világítana mellettem, na nem, azt nem.Smitit elvitték az UFO-k? Kedden végül nem találkoztunk, pedig az útvonalán volt egy pont ami erősen közös nevező lett volna nekünk, de nem hívott végül.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz KROK640 #40283 üzenetére
Ezért jó, hogy megváltozott a munkaköröm. Éjfélkor többet tudok agyalni és nézelődni.
Valójában az ITX kiváltására kerestem csapott mATX lapokat. Aztán rájöttem, miért is a lapokat vágjam meg, ha a házakból is lehet száműzni jó pár köbcentimétert, mert pl. az 5.25"-s helyek már idejétmúltak.
-
Zamma
őstag
válasz Vigneau #40277 üzenetére
A fenének veszel ilyen kis gubacsokat, nekem is SFF házam van, egy NR200 és nincs ilyen sz@rokkal bajom... bocsi, de az SFF téma sosem volt sem olcsó, sem nyűgnélküli...
Próbáld ki az eredeti ventivel. Ha nem lesz megfelelő akkor Noctua slim a következő lépés (az Arctic O12 slim sem elvetendő, de nem biztos hogy hoz annyit...)[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Szimplán megtetszett, olyan kis kompakt.
Van egy IS-50X V2-m, azt ki tudom szedni a hobbi CM Elite 110-ből. Arra pedig simán mehet 25mm--es venti. Oda meg van egy csini fekete, rézmagos LGA 1200 gyári hűtőm, amit adtak az i3-10105F-hez. Bár azt nem tudom, mennyire halk fajta. Viszont a régebbi kékkel volt dolgom, az nem volt vészes. Végülis csak egy G3258-ra kell rakni.
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #40293 üzenetére
A legutolsó kompakt dolog ami tetszett az az 1962-es Ford Falcon volt, aztán ott is rájöttem, hogy a kis méret az amiért nagy árat kell fizetni, és sokszor nem (csak) pénzben de funkcionalitásban is.
A G3258-ad meddig stabil? Mennyi MHZre tudod felhúzni?
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #40295 üzenetére
Nekem 4600MHZ-ig stabil volt, MSI Z97 Guard PRO lapban, ezért 4500MHZ-en hajtottam. Bejött amúgy 5000-en is, csak a Windows már fagyott vele, 5200-on meg már a boot sem sikerült mondjuk nem nagyon feszeltem, azzal lehet, hogy ment volna jobban.
-
smiti
veterán
Tata WOT
jaaa, hó nincs
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest