- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz vadcoca #13205 üzenetére
A kérdésed nagyon elgondolkodtató. Vannak dolgok, amik nagyon idegenné teszik számomra a mai, társadalmat. Az értékrendszerével nem tudok azonosulni, és azzal sem, ahogy kollektíven leplezni igyekszik minden hibáját. Nagy népi álarcosbálban élünk, ahol szinte semmi nem az, aminek látszik, és értéknek erőltetünk olyan dolgokat, amik nem azok, és bár szavakban értéknek tartunk egyetemes dolgokat, valojában tojunk rá... Nos ezzel nem tudok azonosulni. A társadalomban élek, része és alakítója vagyok, de egy csomó dologban van "magánvéleményem".
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
Noddy
senior tag
válasz vadcoca #13205 üzenetére
Hát szerintem elég egysíkúan látod a dolgot.
Egyrészt a mai egyháznak az egyik baja, hogy nincs egyházfegyelem emiatt Biblia és hitvallás ellenes tanok terjednek ezerrel a nagy "nem ítélkezünk" jegyében.Nem azzal van a baj, ha valaki valamire rá mer kérdezni, vagy kételkedik, hanem amikor olyat tanít, vagy olyan életvitelt gyakorol ami nem összeegyeztethető az Igével. Más vallásoknál nem tudom hogy mez egy. Ifin nagyon izgalmas beszéletések szoktak kikerekedni pont a kételkedések és rákárdezések nyomán. Nagyon unalmas lenne ha mindenki csak bólogatna...
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest