Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • RISC-V alaplap a Framework Laptop 13 notebookhoz

    ph A szabadon szerelhető, bővíthető noteszgépbe a DeepComputing jóvoltából kerülhet a nyílt platform.

Új hozzászólás Aktív témák

  • MageRG

    addikt

    válasz Miklós315 #24579 üzenetére

    "Azért, mert Neked Isten annyit ér, mint pl. a spenót..."
    Azért elgondolkodhatnál ez mit implikál...
    Miért kellene különleges elbírálás egy vallásnak? Miért ne a Koránt tanítsuk az iskolákban? Elvégre a legdinamikusabban növekvő vallás.
    Szerintem ez a kivételezés is csak addig tetszik, amíg a kedvenc vallásod javára kivételeznek. Ha viszont mindegyik annyit ér mint a spenót, akkor garantált, hogy előjogok alapján nem fog más vallás a közösséged fejére ülni. Se keresztényekére, se ateistákéra.

    "Pongyola a megfogalmazásod"
    Másképpen nehezen lehet. Keresztény fundamentalisták ha kritizálják őket, szeretik felvenni a mártírszerepet tényleges érvelés helyett. Ugyanúgy, ahogy más autoriter mozgalmak.

    "Mire/ki ellen/milyen témában?"
    Nézz körül a világban: Putyin szépen összeborult az orosz ortodox egyházzal, K.-ék Lengyelországban a katolikusokkal, az USA-ban meg az ottani egyházak melegedtek össze a turbó republikánusokkal.
    A pulpitusról prédikálnak politikai üzeneteket. Itt már nem eszmék versenyeznek, hanem az Isten szavával szegül szembe a másik fél. Ennek folyományaként az értelmes vita is lehetetlen.

    "...nem a spenót bárminemű jelentőségével egyenrangú Isten és a Kinyilatkoztatása."
    Ez egyenesen istenkáromlás a spenótmentes egyház szemében.:)

    "What is bravery, without a dash of recklessness!"

Új hozzászólás Aktív témák