Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elemental

    addikt

    Attila2011 Igazad van, csak a környezeten tapasztaltakról tudok beszélni. És valószínűleg pont ezért nem akarok ilyen közösség részese lenni.

    Noddy Biblia helyett írhattam volna bármilyen más vallás szent könyvét. Mindenhol vannak olyan hívők, akik csak beállnak a sorba, és nem gondolkodnak. De keleten mégis jellemzőbb, hogy neked kell rájönnöd dolgokra és nem csak el kell fogadni a dolgokat. Bár ha ott élnék lehet, hogy fordítva gondolnám.
    Annyira azért nem új. Az első vallással kapcsolatos könyvet 19 éve olvastam. Most arra értem amit saját indíttatásból olvastam.

    Egy negatív tapasztalatot leírok a keresztények toleranciájáról. Voltam egy buddhista előadáson, amikor vége volt odajött két csaj és ott elkezdtek magyarázni, hogy ez milyen marhaság, hogy Buddha ott ült egy fa alatt és megvilágosodott. Csak Jézus utja az igaz út ő az egy igaz Isten. Az eléggé taszító számomra amikor azt mondják, hogy csak az ő istenük igaz.Engem több negatív benyomás ért a keresztény hívek irányából. A kereszténységgel semmi bajom, csak sok követőjével.

Új hozzászólás Aktív témák