Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Slowman

    aktív tag

    válasz BEE #1709 üzenetére

    Azóta megválaszolták a kérdést :K .
    Hát igen utána sajna nem sokáig virágzott a cég :((( . Kb. ez, és a kicsit újabb BX20s volt az utolsó Praktica gépek egyike. Én nagyon bírom a masinát, szeretek vele fényképezni.

    Egy másik jellegű kérdésem is lenne tudom nem ide illik ezért off. Elsőként az, hogy a Pentax melyik céggel áll szerződésbe a garanciális illetve egyéb szervizelési problémákkal? Gondolom Camera Kft. :U . Mert beszeretném kalibráltatni az 50/1.4-t mert cseppet frontfókuszos :((( . Roppantmód zavaró, hogy féloldalas modellnél a bal szemre állítom az élességet és a jobb válla lesz éles :O (f4-nél) de néha eltalálja csak hát... Régen azt hittem, ennyire lágy az obi de rájöttem csak szimplán frontfókuszos :W .
    A másik kérdés pedig, hogy ez általában mennyi időt vesz igénybe? (már hallottam a Camera Kft. munkamoráljáról ;] ). Gondolom az obit és a vázat egyaránt ott kell hagyni. Azt viszont nem tudom, hogy ha ott bekalibrálják az obit a vagy a vázat, (nem nagyon tudom mit mihez kalibrálnak gondolom a vázat az obihoz :U ) akkor a többi objektíven amin eddig jól működött nem fog jelentkezni backfocus vagy akármilyen hiba?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák