Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz szabogabor10 #93715 üzenetére

    Nem fognak 10GPON-ra áttérni az tuti. Ebben az országban ekkora váltást a hozzá adódó gigaköltségekkel senki se fog csinálni. A jelenlegi DOCSIS 3.0 is még bőven jó sebességekben egy sima alap 500 Mb/s-es internetre és DVB-C TV-re. Abban az esetben ha az ősrégi ADSL2+ lenne most az exUPC hálózat akkor kéne ezt kötelezően meglépniük, de ha az lett volna, szerintem a Voda meg se vette volna a UPC-t. Elvegetálnak a jelenlegi DOCSIS 3.0-ás hálózattal, folyamatos tűzoltásokkal 10-20 évig, közben majd lesz pár hely ahol bejön a DOCSIS 3.1 és ennyi, nem lesz itt semmi gyökeres változás, mert üzletileg nem érné meg, komplett városokat újrakábelezni és kifejleszteni még egy plusz teljesen új felügyeleti és managelési rendszert a GPON-ra is.

    A T is csak az ingyen EU-s pénzekből csinálja a nagy GPON-ra való áttéréseket a hulladék ADSL területeken, ha nem lenne az ingyen pénz, ott se lenne semmi, csak a régi szar hálózat szinten tartása.

    Ezek a VTV próbálkozások meg szépek, csak hogy úgy hogy nem tudják hol milyen ramaty a hálózat évek óta és emiatt az internet pingben és sebességben milyen fos, csak egy szép manager bullshit ötlet fog maradni örökre, vagy ha be is vezetik élesben, lásd mi történt most, jön majd a folyton a pofára esés, és már megy is vissza minden DVB-C-re hogy valamelyest működjön a boxuk a stabil DVB-C forrásról is.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák