Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    NFL utolsó fordulót néznék, és mostaztán végképp q*rvára felb*sztam az agyam...
    UPC Gold, Horizon media box

    (mellékesen mindez csak azért mert a sport tv idén ősztől leadta az NHL-t a spíler tv-nek, amihez a bronze-ból díjcsomagot kellett váltanom mert az már csak a gold-ban van. Ehhez kaptam a Horizon media box-ot)

    Az, hogy ergonomiailag egy nagy rakás sz*r, az egy dolog (korábban nálama Thompson media box volt, annak a távirányítóját én tökre szerettem, sötétben is gond nélkül ráálltak az ujjaim a szükséges gombokra) Ez sem kis probléma, de ez van.

    Viszont hogy most a meccsek nézése közben lényegében használhatatlan a megállítás ésdefőleg a visszatekerés, az totál elfogadhatatlan.
    (ilyen persze már korábban is volt, de akkor még arra sem volt időm hogy igazán felhúzzam vele magam. De most végképp elegem van, erre muszáj valami megoldás, főleg hogy jövő hétvégén már megy a playoff)

    A felvétel korábban is teljes katasztrófa volt (most visszaolvasgattam pár oldalt, mások is írtak ilyet), ezt már meg sem próbálom, viszont eddig legalább a műsortárból visszanézéssel nem volt gondom, erre most nem voltam itthon karácsonykor, utána pár nappal (még a 7 napon belül) gondoltam legalább utólag megnézem a golden state - cleveland meccset, erre "nem várt hiba"...

    Szóval az egy dolog hogy gondolkozom valami fogyasztóvédelemhez forduláson (ilyen hiányosságok és működési problémák egy szolgáltatásban szerintem elfogadhatatlanok) de e mellett kellene valami megoldás is.

    Szóval milyen külső eszközök jöhetnének szóba és mik az előnyök-hátrányok?

    - visszaállíthatom a Thomson médiaboxomat? Viszont ha jól gondolom azzal nem lesznek HD adásaim... De amúgy minden más működne?

    - úgyis le kell cserélnem a régesrégi tévémet. Ha olyat veszek (a lehetséges jó típusokat persze majd a külön szaktopicban megérdeklődőm) amibe használható a médiacard, akkor azzal megoldódnának a problémáim?
    Gondolom a felvétel ha a tévé jó, akkor azzal nem lesz gond, az ergonómiával ha megfelelőt választok akkor szintén nem lesz gond.
    Viszont pl. a műsorvisszanézés az most a Horizon box miatt szar, vagy egyszerűen a UPC képtelen ezt a szolgáltatást normálisan nyújtani?
    (az egy dolog hogy ezt az NBA meccset most egyáltalán nem tudtam visszanézni de olyan korábban is volt hogy visszanézéskor egy NHL meccs annyira szaggatott (félpercenként megállt 2-3 másodperecre) hogy hagytam is a fenébe...)

    Amúgy ebben az esetben a műsormegállítás/visszatekerés azt a TV saját maga csinálja, azaz ha a tv jó akkor ezek a funkciók is jól működnek? (azaz nincs utána olyan upc hiba ami ezt is képes lenne elb*szni?...)

    - vagy inkább vegyek valami külső médiarögzítőt (akkor legalább számítógépre át is tudom direktbe tölteni a felvételeimet) és TV helyett abba tegyem a médiacard-ot?
    Ilyenkor mi a helyzet a műsortárból való egyhetes visszanézéssel amit fentebba tévénél is kérdeztem?

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák