- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #54101 üzenetére
Én is így gondolom, a DOCSIS oldali tulajdonságai miatt sokkal jobb a connect box, bár az is igaz, hogy ez a megoldás költségesebb.
-
Ronaldohun
tag
Sziasztok!
A mobilom T-Mobiles-os de szeretnék, szolgáltatót váltani. UPC-s előfizetésem is van és év elején kaptam ajánlatot Freedom S, M, L stb díjcsomagokra, csak akkor még nem tudtam menni. Jól látom, hogy ezek megszűntek és helyette Freedom Bronze, Silver, Gold van? Az a durva, hogy míg a Freedom L-ben 6000 Ft-ért 300 percet adtak korábban, most a Bronzban 6500 Ft-ért csak 150 percet.
Vagyis most már feleannyit adnak, ugyanannyi pénzért vagy valamit nem jól értelmezek? -
khorvat
senior tag
válasz saxoolondon2 #54099 üzenetére
ConnectBoxban a tűzfal legyen kikapcsolva nekem az okozott első napokban galibát!
-
aktív tag
válasz Ronaldohun #54103 üzenetére
Jesszus, ezt hogy léphették meg????? Én még 4490 ért kötöttem. Mi ez 2000 ft emelés???
-
Ronaldohun
tag
válasz -Maujuri- #54105 üzenetére
Még ha csak emelés lenne... De fele annyi percet, sms-t meg net sebességet kapsz. Hát, most nagyon csalódott vagyok A T-től pont a szemét üzletpolitika miatt menekülök, mert a díjcsomagomat 2 éves hűségidő alatt 1 év után egyoldalúan megszüntették, és átsoroltak egy új "korszerűbb" csomagba, ahol ugyanazért az összegért sokkal kevesebb percet és internetet forgalmat adtak.
Na, ekkor gondoltam, hogy hűség után átmegyek, de látom a UPC is ugyanezt a szolgáltatás felezést csinálja mint a T, vagyis csak beetetés volt a jó áras mobil előfizetés. Fizess többet a kevesebbért. Nagy biznisz
Érdemes összehasonlítani az év elejei és a mostani csomagokat (Mondjuk "L" vs "Bronze"). A pofátlanság csúcsa: -
poli27
veterán
Érdekes lesz az új 29 es hálózata a upcnek FTTH-RFoG. A lakásba optika megy be, és lesz egy mini node, ami átalakítja az optikát koaxxá, és utána lesz a kábelmodem még pluszba meg a boxok, de azok már a meglévő koaxon
Érdekes ftth az biztos
Mondjuk itt tuti tesztelhetik majd a docsis 3.1 et.... ugye nincsennek a hálózaton erősítők teljesen passzív optika lesz... csak a cmts ha docsis 3.1 lesz meg a modemek mehet is a 3.1 es hálózat.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Múlthéten nem jött a szaki. Akkor megbeszéltem telefonon, hogy 1 héttel később a mai napon jöjjön. 8-ig.
Hát eddig nem erőltetik meg magukat az biztos...
Úgy érzem lesz megint egy telefonálás. De most már jelezni fogom, hogy akkor kötbér is lesz...
MyUPC felületen már nem is látszik a folyamatban lévő ügyem. Az oldal szerint nincsen. -
Topikgazda
válasz Ronaldohun #54106 üzenetére
Az L-hez a Silver való összehasonlitásban:
S -> Easy S
M -> Freedom Bronze
L -> Freedom Silver
XL -> Freedom Gold#54107 poli27
Nem rossz, a belső kábelek könnyen szerelhetőek/oszthatóak.
Remélem máshol is lesz hasonló kiépítés, az új helyeken ilyent kellene már csak bekötni.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
poli27
veterán
válasz Gubek-Einste #54110 üzenetére
pont nincs értelme, inkább olyan Gpont kéne csinálniuk mint a Digi....
-
MODERÁTOR
Még egy plusz áramfogyasztó... Boxok, HGW, node.
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
10.* alakú az IP címem a router szerint. Ez azt jelenti, hogy NAT mögött vagyok? Ha igen, lehet ellene valamit tenni? (El szeretném érni kívülről az egyik router mögötti gépet)
Szerkesztés.: Igen, arra gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Nem jött senki így hát telefonáltam is.
Betegség miatt emberhiány van a területen így nem tudták teljesíteni a kiszállást. Oké. Gány idő van. Én is kiestem tegnap a munkából. De még egyszer! Megvan az elérhetőségem! Hívjanak akkor fel, hogy bocs ez van. Jövőhét hétfő a 3. időpont. Rögtön kaptam 1500Ft jóváírást mint "kellemetlenségi díj" amiért ma sem jött a szaki. De jeleztem a kötbér igényt is.
Korrekt volt az ügyintéző. Nem "húzta a száját".Latency
Fel kell őket hívni, hogy hol van. A médiakártyán vajon ilyenkor már megy a havidíj? -
Topikgazda
válasz poli27 #54112 üzenetére
Nyilván sokkal jobb lenne a Digi-féle megoldás de akkor megint kakukktojás lenne a 29-es körzet így pedig egységes lesz az előfizetői eszközpark. A kulcsszó az egységesítés.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
veterán
Valaki hasznal kulso hdd et horizon boxhoz? Szeretnek musort rogziteni es gondolkozom hogy beruhazok egyre. Van konkret tipus ami ajanlott?
3njoy the Lif3
-
norberto_th
aktív tag
Az baromi jó hogy a viva a Gold csomagba kerül...ez most vicc?! Évek óta a bronze része volt..
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
peter9228
aktív tag
válasz Intruder2k5 #54115 üzenetére
Köszönöm! Nálam volt a hiba, rosszul állítottam be egy dolgot, azért nem sikerült elérnem.
-
ArthurShelby
addikt
-
tomp
félisten
válasz ArthurShelby #54125 üzenetére
Most már nem izgat. Jeleztem a kötbér igényemet. Ügyintéző megírta a panaszt, elmondta az iktatószámot. Október 28-án jeleztem a hibát. Felőlem év végéig is húzhatják a dolgot. Legalább magas lesz a kötbér.
-
Popes
őstag
Most nézem a számlalevelet és azt írják hogy a TV2 +RTL KLUB-ért 370ft-al többet kell fizetni, ez vonatkozik arra is akinek hűségszerződése van vagy nem? Esetleg az egyoldalú szerződés módosítás miatt inkább mondjam fel és kezdjek újra alkudozni velük?
Deus ex machina
-
inf3rno
nagyúr
Közben volt egy kis időm utánajárni ennek a T4 timeout-nak meg partial upstream service-nek, és az a helyzet, hogy nem értem.
Egy 3-as és egy 2-es elosztó van a modem előtt, de ezek alapján a jelszintek rendben vannak, tehát nem emiatt timeout-ol. [link] Gondolom az sem lehet, hogy rosszul szereltem a kábelt, mert akkor nem ilyen lenne a jel-zaj arány, meg a jel erősség.
Ami még érdekes, hogy az Upstream-nél csak 5db T3 timeout-ot ír, ami napok óta változatlan, tehát valószínűleg nem most keletkezett. A T4 timeout-nál 0db-ot ír, ehhez képest csurig van vele a log, és gyakorlatilag minden 30 másodpercben frissíti a legutóbbi log bejegyzést, azért lehet köztük néhány perc.
A T3-al és T4-el kapcsolatban azt is írják, hogy olyankor újraindul a modem, és nincs szolgáltatás. Én ilyesmit nem tapasztaltam, rendesen működik a net.
Nem értem, hogyha nincs T4 timeout, akkor mégis miért írja bele állandóan a logba? Ez valami szoftver hiba, hogy akkor is loggol, ha nincs gond? Egyáltalán komolyan kell így ezt venni?
Buliban hasznos! =]
-
canniball
nagyúr
válasz khorvat #54132 üzenetére
Én most járok nagyjából a két éves hűség felénél és a legutóbbi csekk mellé oda volt szépen csomagolva a TV díjának emelésről és az internet díjának csökkentéséről szóló tájékoztató. Ezeket a számlán eddig nem is láthattad, előbbi jövő hónaptól, utóbbi majd csak jövőre jelenik ott meg.
De ha visszakerestek ez már múlt héten is téma volt.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
pluhi
tag
Üdv!
Múlt szombaton jelentettem be, hogy valami gebasz van, ótvar volt az SNR, szakadozott a net. Központi hiba volt, pár óra múlva fixálták.
Most meg ez:
Ráadásul nagyon korlátozás szaga van a feltöltésnél, szépen beáll 1Mbitre. Másnál ok (Budapest és környéke)?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
pluhi
tag
válasz Gubek-Einste #54136 üzenetére
Jók, most azzal nincs para. Közben méregettem, nem korlátozás van, felmegy néha 2Mbitre is. Szimplán szar valami.
-
Topikgazda
-
UnSkilleD
senior tag
kb fél éve bedobták a postaládába hogy a megszűnő 60as net helyett 120asra fognak átrakni de ez még mindig nem történt meg, ez hogy szokott menni?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz golfvariant #54141 üzenetére
Az a tapasztalat, hogy emiatt nem lehet kötbérmentesen megcsinálni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
pluhi
tag
válasz Gubek-Einste #54138 üzenetére
DS/SNR:
Channel 1: 7.9 dBmV 41.1 dB
Channel 2: 7.8 dBmV 41.4 dB
Channel 3: 7.3 dBmV 41.2 dB
Channel 4: 7.2 dBmV 40.9 dB
Channel 5: 7.7 dBmV 40.8 dB
Channel 6: 8.1 dBmV 41.4 dB
Channel 7: 8.2 dBmV 41.3 dB
Channel 8: 9.0 dBmV 41.4 dB
US:
Channel 1: 37.5 dBmV
Channel 2: 36.5 dBmV
Channel 3: 36.5 dBmV
Channel 4: 36.5 dBmV[ Szerkesztve ]
-
golfvariant
aktív tag
válasz Gubek-Einste #54142 üzenetére
Egyoldalú szerződés módosítás miatt nem léphetsz ki a hűségből kötbér nélkül? Nem az a hatalmas 370 Ft bosszant, hanem hogy aláírod a hűséget azért hogy fixen annyit fizess 1-2 évig. Azzal hogy a szolgáltatónak plusz költsége merül fel, az engem mint ügyfél nem érdekel. Kb mintha emelnék az áram árát, többet kell fizetnie a szerver fogyasztása miatt Nem érdekel, hogy nekik többe kerül. Én sem megyek oda, hogy elnézést, váratlan költségek merültek fel, ezért a jövőben az 7 ezer helyett csak 3-at tudok fizetni
[ Szerkesztve ]
-
Ronaldohun
tag
Nézőpont kérdése Én azt vetettem össze, hogy hasonló árkategóriában mit kapok. És hát a szolgáltatás mennyiségi oldaláról is lehet nézni, viszont akkor meg elmondhatjuk, hogy ugyanazokat az opciókat egy éven belül már 70%-kal drágábban kapod meg.
-
Ronaldohun
tag
válasz golfvariant #54144 üzenetére
Szerintem nem kötelezhetnek, hogy hűségidőn belül többet fizessél, mint amit aláírtál. Más szolgáltatónál ilyenkor arra van lehetőség, hogy kilépj vagy szabadon csomagot váltsál, akár egy olcsóbb/kisebb kategória irányába is.
-
-
Ronaldohun
tag
válasz vargalex #54146 üzenetére
A díjneten elsőre csak egy egyszerűsített kivonatot látsz, de ha a letöltést (nyomtatható számlát) választod, akkor le tudod tölteni a pdf-et és azon minden rajta van, ugyanúgy mint azoknak akik levélben kapják.
Egyébként én is most olvastam el az emelést és ez volt a végére írva:
"Amennyiben a módosítás az Ön számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, és az igénybe vett kedvezményeket érinti, Ön a jelen értesítéstől számított 15 (tizenöt) napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a kábeltelevíziós szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződését"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest