Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Zitronensaft #46633 üzenetére

    Én pl. úgy vagyok ezzel, hogy amit csak lehet, próbálok legálisan beszerezni/megnézni, és csak azt töltöm le, amihez más forrásból nem lehet hozzájutni vagy pl. csak rossz minőségben nézhető meg a tévében, mert mondjuk SD-csatornán adja a UPC, miközben létezik belőle HD-verzió is. Próbálok figyelni a 300 Gb-os havi forgalmi keretre is, akkor is, ha elvileg nem veszi már komolyan a UPC. De nekem ne küldjenek még kamu-figyelmeztetést se.
    Plusz a letöltés, bárki bármit mond, azért mindig bonyolultabb egy picivel, mint ledobni magad a tévé elé, benyomni a boxot, és megnézni egy korábban felvett műsort.

    A heavy user-kedés alatt nem azt értem, hogy évekig megőrzök egy régebbi felvételt, hanem azt, hogy 2 db felvevős boxom van + egy mediacard-om is, és mindhárommal rögzítek folyamatosan műsorokat. Nem csak filmeket és sorozatokat (amelyek többnyire tényleg elérhetők torrenten is), de pl. sporteseményeket is nézek, amelyek sokszor átfedik egymást időben, ezért legalább az egyiket mindenképpen rögzíteni kell, de néha többet is egyszerre, mert nem vagyok otthon, amikor épp megy a közvetítés. És bár ezek is sokszor elérhetők torrenten, de csak másnap, amikor már a kutya nem kíváncsi rájuk, és mindenki tudja a végeredményt. Ezen a héten pl. délutánonként majdnem egyidőben szokott menni egy engem érdeklő kerékpárverseny a Eurosport 1-en, és minden nap játszik a vízilabda-válogatott is az M4-en. Amikor hazaérek, mindkettőt megnézem felvételről, de még aznap, mert másnap már nem fognak érdekelni ezek az események.
    És van elég komoly médialejátszóm, több is (Dune HD D1, HiMedia Q10 4K3D), meg 3 db blu-ray játékosom, meg elég komoly házimozi-erősítőm is, ha ez kell a heavy-user kategóriába kerüléshez. Mindegyiket etetem rendesen, de a UPC-s eszközökkel elérhető "hagyományos" tévénézésről és műsorrögzítésről sem mondanék le. Lehet, hogy ez valakinek fura, de mindig mondtam, hogy itt a fórumon sokkal több a szakértelem, mint a másik fórumozó iránti empátia. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák