Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    Mivel a hírlevélben nem szerepel, hogy bizalmas információkat tartalmaz így megosztom!
    "Kedves Ügyfelünk!
    Jelentkezz tesztelőnek és vegyél részt jövőnk egyik meghatározó termékének fejlesztésében!

    Teszteld velünk a legújabb, korszerű médiaboxunkat, és hat hónapig, azaz 2016. szeptember végéig a televízió alapszolgáltatásod havidíja 0 Ft!

    Mi vár Rád a tesztelés során?

    A tesztelés alatt azokra a tapasztalataidra, élményeidre leszünk kíváncsiak, amelyek a megrendeléssel, beüzemeléssel és a készülék, illetve szolgáltatás használatával kapcsolatosak. Ezt online kérdőívek és hibabejelentések formájában fogjuk Tőled kérni.

    A tesztben résztvevők száma korlátozott, így ha te is szeretnél részt venni a tesztelésben, kérjük, mielőbb jelentkezz!

    JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: ÁPRILIS 7. 23:59
    TESZTELÉS IDŐTARTAMA: 2016. április – szeptember (a legaktívabb időszak április lesz)

    Jelentkezz és légy az elsők között, akik most kipróbálhatják az új médiaboxot."

    Mit vállalsz azzal, ha jelentkezel tesztelőnek?

    • A televízió szolgáltatásra vonatkozó előfizetésedet legalább a tesztidőszak alatt fenntartod, és a tesztelésben aktívan részt veszel. Vállalod, hogy a megadott határidőre mindig kitöltöd online kérdőíveinket, és ha hibát észlelsz, hibabejelentést teszel a megadott csatornákon.
    • A teszteléshez a meglévő médiaboxodat lecseréljük egy újra, és ezt követően a tesztidőszaktól kezdve már csak ezt a médiaboxot használhatod. A szolgáltatás beüzemeléséhez kábelezésre lesz szükség, amit természetesen mi biztosítunk, neked már csak a munkavégzést kell számunkra lehetővé tenned.
    • A teszt kezdetekor az általunk meghatározott módon kell megrendelned és beüzemelned a szolgáltatást.
    • Tudomásul veszed, hogy a tesztidőszak alatt a televízió szolgáltatás működése során nem várt technikai problémák léphetnek fel, amelyeket természetesen mi díjfizetési kötelezettség nélkül elhárítunk. Ilyen problémák felmerülése esetén azonban részedre semmilyen egyéb kompenzációs vagy kötbérfizetési kötelezettséget teljesíteni nem áll módunkban, és a tesztidőszak alatt a vonatkozó jogszabályi rendelkezések szerinti téged megillető egyéb jogosultságok is korlátozottak lesznek.
    • A tesztidőszak alatt a digitális televízió alapcsomag előfizetési díja nem kerül kiszámlázásra, tehát a televízió szolgáltatást hat hónapig 0 Ft-ért veheted igénybe. A kedvezmény kizárólag a már meglévő televíziós alapcsomagra vonatkozik, ezért ha a tesztelés közben (azaz 2016. március 29. napja után) televíziós előfizetésedet módosítod, abban az esetben a kedvezményt már nem tudod igénybe venni és az általad választott új csomag havidíja részedre kiszámlázásra kerül. Kiegészítő TV szolgáltatásaid a teszt alatt is díjkötelesek."

Új hozzászólás Aktív témák