Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalkerke

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy ismerősöm gondolkodik a Direct One Online TV ( [link] ) megrendelésben és az ő kérésére érdeklődöm most itt, mert a Direct One weboldalán ezekről sajnos nem találtam egyértelmű választ.

    1. Erre az Online TV szolgáltatásra műholdas előfizetés nélkül is elő lehet fizetni csak önmagában?
    Ismerősöm a laptopján használná ezen szolgáltatást, melyet hdmi kábellel kötne össze a nem Smart tv-jével, erre egyáltalán van lehetőség? Mert azt láttam, hogy Android-os app van ehhez a szolgáltatáshoz, de gondolom ezt Windows-on nem lehet használni.

    2. A visszajátszható TV csatornák listáját hol lehet megtalálni?
    A Direct One ezen online TV weboldalán én csak a csomagban megtalálható csatornák listáját látom, hogy ezek közül melyik visszatekerhető és maximum meddig (az elmúlt mondjuk 2 vagy 7 napig?), ezekről nem találtam információt, pedig még az ÁSZF-eket is letöltöttem, de ezekben sem volt.

    Kommenteket visszaolvasva többen is írták itt, hogy kártyát kérés nélkül is sokszor küldenek postán, ezt a megrendeléskor nem lehet kérni, hogy ne küldjenek? Ennek a kártyának van valamilyen külön extra díja a szolgáltatás havi díján felül?
    Mert ha ez a szolgáltatás valóban használható csak online (streamelve) akkor jelen esetben teljesen felesleges ez a kártya.

    Köszönöm előre is aki válaszol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák