Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
és a gps pontos-e már benne? az ulefone 11T a régi 2010-es évek elejei MTK chipseketet meghazudtoló módon téveszt 2 utcákat nyilt terepen is akár.
-
novinyul
addikt
A mostani MTK procik(Dimensity, G80-90 széria) elég pontosak és stabilan tartják a jelet. 2 hete használom a 17 Pro-t, de gond nélkül teszi a dolgát.
Viszont a 18T nekem csalódás, ennél sokkal többet is ki lehetett volna hozni a telefonbólPláne a 17Pro után vártam nagyon a tesztet, de így olvasva a tesztet, a 17Pro jobb választás.
A Doogee teszt jöhet hamarEkkora téglát rég láttam
[ Szerkesztve ]
Realme Neo 3 - Xiaomi 12 - Ulefone Armor 17Pro - Retro telefonok
-
Reggie0
félisten
Sajnos ezeknek a hokameras nagyon kinai cuccoknak eleg rossz a minosege. FLIR pedig 6 eve volt jo cucc, mamar elegge elavult a 9 FPS es durvan nagy es ingadozo kesleltetesevel.. Kijelzo sem OLED, de legalabb meg ronda fako kis fenyerovel.
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
addikt
Kijelző szerintem kimondottan jó lett (17Pro) szerintem hasonló kijelzőt kellett kapnia a 18T-nek is. FLIR egység meg ennyi pénzért ezt tudja, de legalább benne van. Alap felhasználásra jó lehet. Én inkább a kamerán és a sztereó hangszórók hiányán lepődtem meg.
-
Reggie0
félisten
-
spect80
senior tag
Korábban volt egy Realme Narzo 5g-m dimensityvel. semmi baja nem volt a gpsnek. Ezt inkább sw vagy kialakítási gondnak vélem. Sw frissítésböl 2 év alatt 1 jött rá.
@Reggie0: én úgy tudom hogy az amoled sokkal sérülékenyebb mint a hagyományos LCD azért nem annyira jellemző ilyen telefonokban
-
novinyul
addikt
Egy csomagba gondolkodj, külön lehet jobb áron jönnek ki, de itt egy telefonba kell mindent egybe rakni. Ráadásul eu-s forgalmazás esetén nőnek a költségek, valahol meg kellett húzni a határt. A kijelző itt ha olvastad, egy vastagabb üveggel szerelt változat. Amoled esetén ez jóval többe került volna. Még a Samsung ssm Amoled kijelzőt rakott az Xcover szériába, talán nem véletlen.
-
Egy FLIR kamera önmagában 100K-t dob forintálisan egy eszközön, tehát felszereltségéhez képest ez egy olcsó dolog.
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
Reggie0
félisten
-
podtibi
aktív tag
Amióta van egy armor 3t-m, konkrétan úgy érzem hogy az ulefone, mára már csak becsap mindenkit. Nem azzal hogy jó e az amit adnak, hanem amennyiért adják. 120ért vettem régen a 3t-t, ugyanennyiért az új ulefone-ok nem jobbak. Kész röhej.
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
novinyul
addikt
Miben is nem jobbak mint a 3T? Azért a Helio P23 és a Dimensity 900, G99 között van egy icipici eltérés
De ugyan így a kijelző is fejlődött, ahogy a kamera is jobb lett. Persze külsőleg nem történt érdemi változás(nem is lehet ebben a kategóriában, kivétel talán a 17Pro) Illetve a szoftveres támogatás lesz még kérdés, ezen a ponton a leggyengébb jelenleg az Ulefone(meg a Doogee, Blackview stb.)
-
camelferr
senior tag
Pedig nem lenne olyan nehéz jó telefont tervezni és értelmezhető áron piacra dobni.
Csak egy kicsit több munka és lelkesedés kellene hozzá mint amit ebbe a telefonba raktak.Fear kills more dreams than failure ever will
-
kcsa
veterán
Kár hogy az Ulefone nem tud átlépni a saját árnyékán, még mindig túl kínai.
Ezen mondat láttán pedig kicsit fájt a szemem
"A monó hangszóró roppant esélyes, úgyhogy SOS jelzés esetében alighanem oda rohannak hozzánk az életmentők, hogy kapcsoljuk már ki. " -
Egyébként mennyibe kerül a legolcsóbb, amatőr célokra már használható hőkamera?
-
-
Reggie0
félisten
Milyen jellegu amator celokra szeretned hasznalni?
A nagyon beleposzinten 8x8 pixeles hokamerat mar 30ezeret is kapni (AMG8833), amit pl. raspberry pi-hez lehet csatlakoztatni.
Infiray Xinfrared P2 tud 25 fps-t 256x192 felbontassal olyan 130-160 ezer magassaga.
Ha makrozni is szeretnel, pl. elektronikat kozelrol kamerazni akkor a P2 Pro verziohoz adnak egy felpattinthato makro lencset is, kicsit dragabban. Ezeknel joval dragabb es gyengebb a FLIR.[ Szerkesztve ]
-
-
judas13
addikt
Kettő lett, maradhat?
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." #StopPutin
-
-
SZLaci83
friss újonc
Kb 2 hónapja használom a 18T-t, nekem teljesen bevált. Nyilván nem mainstream igényre van tervezve. OIS sokat dobna a kamerán, de amúgy igényesen összerakott rendes cucc. Súlyát hamar meglehet szokni. Ha valakinek hőkamerás hőhid keresés stb-re van szüksége szóljon bátran, elég sokrétű hibadetektálásra használható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G, gigatelep, hőkamera: endoszkóppal vizsgáljuk át az Ulefone csúcsajánlatát
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue gyönyörű, kártyafüggetlen! Akku 94%!
- iPhone 13 Mini 128GB Midnight kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S553
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Piros 64GB. K0147
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 14 Fekete 128GB. !! 1 ÉV GARANCIA !! K0150
- 2db Sony Xperia Z telefon
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest