- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Röviden a story-m:
Endurozom, motorral, ehhez szeretnék egy strapabíró, kormányra rögzített, vízálló, szép nagy kijelzős, magas fényerővel és stabil GPS-szel rendelkező készüléket. Apple-t használtam mindig, nem ismerem az Android rendszert, a mostani 11 Pro Max-omat nyilván félteném kirakni, illetve amennyire utánaolvastam, állítólag a képstabilizátoroknak nem tesz jót a folyamatos extrém rázkódás... tehát ezért is keresek valamilyen másik, strapabíró készüléket.
Egy kis google-zás után kilyukadtam az Armor 7E-re.
Mit gondoltok, ilyen célra jó választás a fenti típus? Vagy nézzek esetleg másik modellt ebből a márkából? (Ha egy mód van rá, ennél többet nem szívesen szánnék rá..)
Nyilván főleg navi alkalmazásokra használnám, illetve Google Maps-re.
Banggood-ról rendelném, gondolom annál olcsóbban nem lehet úgysem hozzájutni máshonnan.
Köszönöm!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest