Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Tulajdonképpen tetszik.
...gondoltam, de aztán megnéztem mit tud egy Intel Celeron 7305 proci. Mert hát manapság 15W már egész sok mindenre elég.
Csakhogy ez nem egy mai darab. 2022 elején jelent meg, és finoman szólva sem egy erőgép. Például egy 9W-os 164U úgy otthagyja hogy még a visszapillantóban sem látszik.Ha kellően olcsó lesz, biztosan kell majd valakinek, de nem nekem.
Kérek egy 164U-s passzív gépet!"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Nálam első pickes gyártó, ha minigép vásárlásáról van szó.
És a Noctuával együtt kb. az egyetlen cég, aki minden cuccát részletekbemenően tálalja a honlapon, és minden kis vacakhoz is van külön termékoldal, ami még rendesen kereshető is. Élmény dolgozni belőle.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Graphics
Jómunkásember
Jók ezek a logótlanított termékfotók...
"Crucial"
"Samsung"
De azért a szériaszám ott maradt és a típusazonosító[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tasiadam
veterán
U mi fasza kis nas/hazi szefver alap, akar a cerkas. Keveset kajal, de ad 6 threadet, vegtelen ramot es 2 nvme slot. Elegge kene
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
-
Amacs
aktív tag
még az, hogy harmatgyenge ez a cpu, de ráadásul Maximum Turbo Power azt mondja, hogy 55 W.
először nem értettem, hogy miért is van ehhez 90w-os táp, minek ennyire túlméretezni, de végül ez sok mindent megmagyaráz, csak azt például nem, hogy se egymagos teljesítmény, de pedig többmagos nincs.
az i3-tól felfele már egész korrektek. sőt találtam olyan tesztet, ahol nagyon korrektek voltak, de azért ha egy ilyen kis házba befűtesz rendszeresen 55w-tal, akkor ott nem fog pihenni a ventilátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X -Új RTX 4060 Ti -Új 16/32GB DDR4 - 256GB-4TB SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X -Új RTX 3050 GDDR6 - 256GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 -GAR/SZÁMLA!!!
- MSI Gamer PC: i7-6700K / RTX 2060 S 8Gb / 16Gb ram / 270Gb SSD / 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- HP Elitedesk 800 G4 mini PC , i5 8500 , 8GB DDR4 , 256GB m.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest