- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Nem reklámtopik!
Xiaomi 13T
-
Winner_hun
titán
Az lehet a TurboSIM hibája hogy a telefon működik napokon keresztül, egyik reggel meg _csak_ segélyhívást engedélyez a telefon?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
bodom87
tag
válasz Winner_hun #352 üzenetére
talán elmozdult?
-
MODERÁTOR
-
soertmo
csendes tag
Hello!
Pannonos Nokia E51-el szeretnék használni T-mobil kártyát. Működik vele? Ha igen, stabilan? Minden funkcióját fogom tudni használni?
-
MODERÁTOR
-
ere233
tag
sziasztok az érdekelne hogy ezzel a kütyüvel megy a teló 3g hállozatom mert nekem volt egy sonyericssonom ami nem ment csak gsm hállozaton a turboval ha 3g volt akkor én tudtam telefonálni de engem nem tudtak hívni van valakinek tapasztalata?
-
lieszko
csendes tag
Nekem is van egy, de sajnos nem működik Samsung U900-zal.
Feljelentkezik a hálózatra, hívni tudok, de hívást fogadni nem. Olyan, mintha ki lenne kapcsolva a teló, az automata pedig bemondja, hogy a hívott szám jelenleg nem elérhető.Van valakinek olyan turbo SIM kártyája, amit kipróbált már ilyen típusú telóval és működik?!
A SIM ilyen csomagolásban volt. -
100b
tag
Sziasztok Szakik!
Szerintetek Samsung i900 Onmia PDA/telefon-nal is használható a Turbo Sim?
Valaki próbálta már? -
puhakex
tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Vettem egy ilyen Turbo SIM-et és ha beteszem a telómba kéri a pinkódot, elfogadja, bejön a menü, de kb 2 másodperc múlva (amikor felcsatlakozna a telefonhálózatra gondolom) újraindul máris a telefon.
Tudnátok nekem segíteni, hogy mi lehet a baj?
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek! Adott egy "i-smartphone universal sim unlock" kártya, és egy Spanyolo.-ból származó Samsung B300. A kettőt a nagy hazai T szentségében szeretném házasítani. Azonban ez nem akaródzik működni. Elvileg kompatibilisnek kéne lennie, működik is, körülbelül fél napig, aztán dobja a hálót. Az elmúlt 4 napban próbálgattam, először azt hittem rossz az érintkezés, de már többször is megbizonyosodtam, hogy nem az. Hibás a fólia? A választ előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
bolkaildi
csendes tag
SZiasztok!
Már néztem jónéhány felsorolást, h milyen telókkal működik a turbo sim, de egyikben sem teláltam SE K320i-t!
Azzal nem működik? Valaki próbálta már? -
HellGirl
csendes tag
Szijasztok!
Nemtudjátok véletlen, hogy se w880 ba műxik e a turbo sim??? Ha van tapsztalat azt is szívesen fogadnám (K) -
HellGirl
csendes tag
válasz Winner_hun #370 üzenetére
hány % h megy?? csak azér kérdem, mert abba a listába,hogy mi viszi a turbo sim et ezt nem találtam, viszont a w580i-t +találtam, de abba (tapasztalat miatt tudom) nem jó! :S
-
HellGirl
csendes tag
válasz werszomjas #372 üzenetére
Úgyis tőled venném De mivel +jártuk a w580i vel ezért attól félek h ezzel is.... és akk meginn t-mobile os lennék amit NEM akarok am ma +kérdeztem és a sim ugy megy bele mint ált.ba minden telóba tehát az aksi alatt van, szal akk valsz jó lesz a turbo sim bele.... am az nem "gátolja" h vékony a teló??? előre köccccce
-
bodom87
tag
válasz werszomjas #374 üzenetére
ezek az újoncok túl sokat aggódnak
-
Winner_hun
titán
Iphone 3G-t használók: a turbosim behelyezése után a hálózatválasztási menüpont megmarad vagy eltűnik?
-
MODERÁTOR
-
bodom87
tag
válasz Viktor0610 #381 üzenetére
én úgy tudom 3 munkanapon belül vissza kell venniük. a mind1 hogy mi okból
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Havernak adtam el egy turbosimet és azt mondja, hogy mióta benne van, azóta 1-1.5 nappal kevesebbet bir az akksija. Ez lehetséges?
Én nem hiszem, hogy ez igy van.mod : ezzel a hsz-el őstag lettem!!!
[ Szerkesztve ]
-
bodom87
tag
válasz Winner_hun #384 üzenetére
Erre kiváncsi vagyok. kifejtenéd?
-
Winner_hun
titán
Elképzelhető, hogy a kártyát elfogadja, azonban olyan hibák fordulhatnak elő nem helyesen programozott TurboSIM esetén, mint a telefon gyorsabb lemerülése, a hálózat eldobálása, a hívások megszakadása, sőt, néhány esetben a telefon folyamatos lefagyása is.
Forrás[ Szerkesztve ]
-
zoonee
csendes tag
Sziasztok!
Én egy IPHONE 3G-vel használom, viszont ha a teló lemerül, akkor 30-50-szer kel a szimet ki-be rakosgatni, mire a hálóra lép. Van valakinek ilyen tapasztalata? Állandóan azt írja ki NO SERVICE, ki-be-ki-be, aztán egyszercsak jó. Szerintem ezek után Iphone 3G-vel elég bizonytalanul működik. Ha van valakinek tapasztalata, ötlete, szivesen fogadom.
Azt majdnem elfelejtettem, hogy van egy régebbi sim-em, azzal bármikor jó, de amit használok, azzal vannak a bajok.Üdv: Zoonee
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Nekem olyan problémám lépett fel egy W880+kivágós fajta turbo sim kombinációval, hogy mentem ki Ausztriába, és ezt a turbo simes telót átirányítottam a másik számomra.
Kiérve vszínű ráállt vmilyen kinti hálózatra, mert automata hálózatkeresésen volt, és nem kézin, de mivel bnőm táskájában volt, kint rá sem néztem.
Aztán visszaérve magyarba, az istennek nem állt rá vodára.
Kerestettem vele, de minden hálózatot tiltottnak jelzett, és nem is állt rá, még a kinti One és A1 hálózatra sem (még a határ közelében voltunk, így ezek is elérhetőek voltak).
Kivettem, betettem egy másik telóba, kivettem a "minden hívást átirányít", visszatettem, de akkor sem. Másik vodás kártyával azonnal felment a vodára, de azzal az egy simmel nem.
Aztán vhogy a hálózatok prioritásánál kikerestem a vodafone HU-t, és átírtam a 23.-ról 1.-re.
Ezek után vhogy felment, és azóta is működik a teló szerencsére.
De nagyon remélem, hogy ez minden roaming után nem lesz így, mert majd egy órát játszottam vele, mire magához tért.
Esetleg másnak nem volt ilyen, hogy roamingnál megőrült a teló?
Az, hogy kevesebb ideig bírja egy teló turbo simmel, mennyire igaz?
Hányan tapasztaltak ilyet?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Winner_hun #390 üzenetére
Egyéb rendellenes jelenség szerencsére nem jött elő az eddigi 3 nap alatt, mindent sikerült beállítanom (MMS, opera mini voda nettel).
Ez az előbb lemerül a teló dolog meg hamarosan elválik, ha túl leszek még néhány töltésen.
Tény, hogy a K800 ugyanezen akksival (BST-33) simán ment 3, de néha még 4 napot is, nagyobb kijelzővel.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Pontosabban egy hibát észrevettem, hogy a híváslistában egy kikapcsolás után nem minden szám lesz bent, ami meg bent marad annál egyáltalán nem mutatja, hogy mikor hívtam az adott számot (se nap, se óra).
Ilyen visszajelzés esetleg érkezett már az eladókhoz??„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ocsi19
senior tag
Hali, az miért lehet, hogy pannon-os telóba (Nokia 5000) nem működik a turbo sim?
(2 féle turbo sim-el is próbáltam, de egyikkel sem jó, pannonos kártyával viszont működik a telefon)
A pinnél továbbenged, de nincs térerő(T-mobile-os Nokia 5000-nál működik hibátlanul)
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Nem tudom a Nokiának milyen a szoft frissítő szolgáltatása, de a Sonyericssoné nem jár gari vesztéssel.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Olcsi
senior tag
Utolsó esélyként itt felteszem nektek a nagy kérdést: nálam többé-kevésbé működik a turbo sim, viszont sajnos pont azzal a kártyával nem működik együtt, amivel használni szeretném. A telefon, ami egy 6300 t-mobile-os, az én kártyám pedig pannonos. A párom kártyájával (ami szintén pannonos) megy, az én kártyámmal viszont egyáltalán nem látja a kártyámat (megkérdezi, hogy elindítom-e a telefont sim nélkül)
Mi lenne ilyenkor a teendő? SOS lenne! Köszi! -
MODERÁTOR
-
Olcsi
senior tag
válasz Viktor0610 #397 üzenetére
Milyen feltételekkel adnak új kártyát, vagy hogyan lenne érdemes tálalni ezt a dolgot? Gondolom nem nagyon szeretik, ha egy leszabott sim-et viszek vissza, hogy adjanak újat... Anyagi vonzata van a dolognak?
-
MODERÁTOR
-
Olcsi
senior tag
válasz Viktor0610 #399 üzenetére
És, ha elveszettnek nyilvánítjuk a kártyát? ;) Gondolom akkor is 3600 ft... Ugye?
A pannonnál hivatalosan mi ilyenkor az eljárás? az ügyintéző hivatalosan, ha bemutatok neki egy vágott kártyát, akkor kicserélheti ingyen? Tehát ezt mondjuk, ha jóindulatú az eladó, akkor lerendezheti így?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest