Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz fatal` #65759 üzenetére

    de ennek nem az a módja, hogy az ember szétolvassa magát a médiából, meg próbál százalékokat elemezni mindenféle belinkelt "tanulmányból", meg heti statokból. ha lesz is ilyen, akkor is idő lesz, amíg kiderül róla, feltehetően több, mint amennyi idő alatt átmegy rajtunk... ergo valahol mégiscsak fölösleges ezen is parázni.

    nagyon keveset tudunk már egyéni szinten csinálni ezzel, és nem is biztos, hogy mindenekfelett érdemes. érted, a kisfiam egy fertőzésen van túl, 0 oltás, végig parázhatok, hogy mi lesz, ha belongol. volna értelme? tudok bármin változtatni? érdemes kivenni az oviból? érdemes maszkot húzni a 4 évesre?

    ha éppen hullik ki a fél csoport coviddal, kiveszem egy hétre, de még ez sem könnyű ügy, mert folyamatosan hullik ki a fél csoport valamivel.

    mi oltva vagyunk, át is estünk, a gyerekek is átestek, szerencsére jól bírták, próbálok erre gondolni és nem arra, hogy de mi van, ha észrevétetlenül pont nálunk indul be egy gyilokhorrorpornó variáns.

    nagyon nehezen viseltem az elején a sok rettegőzést, de így 2,5 évvel a járvány beindulása után azért már sokat el kéne engedni a kezdeti parákból.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák