Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mozso

    senior tag

    válasz Ringman #62526 üzenetére

    Többen mondtuk több, mint egy éve, hogy a halálozás is kozmetikát kapott, hogy “szebbek” legyenek a számok.

    Most sem sikerült a vezérlőközpontnak jól hazudnia, még utólag sem, hiába volt idejük fésülgetni. Túl komplex a téma és a sok pici ferdítésük 1-2 Covidos év alatt már olyan matek feladat lett, amit nem tudnak kijavítani. Főleg, hogy naponta publikálták a kozmetikázott adatokat, amikkel összhangba kellene hozni a most kiadott településre lebontott napi adatsort.

    Nagymamám 3 pozitív covid teszt és a teljes idősotthon szkafanderes heteken tartó beöltözése ellenére hivatalosan végelgyengülésben halt meg. Covid meg sincs említve a halotti bizonyítványon. Persze.

    hiszen nem csak az összesített adatokban voltak eltérések, a napi adatok sem egyeznek meg. Az egy éves időszakban mindössze 18 olyan napot találtunk, amikor az NNK által küldött adat megegyezett a járványügyi tájékoztató oldal napi számaival.”

    Azaz az egy év alatt csak 18 napon volt pontosan közölt adat? Húha, az nem kis eltérés, de inkább legyen kozmetika ez is.

    A kimutatás nagy része viszont nem az általunk kért adatsor előállítására szolgál: a kód közel háromnegyede azt határozza meg, hogy az elhunyt volt-e oltva, hányszor és milyen oltóanyaggal. Erre utalnak a hazánkban használt vakcinák elnevezései (Sputnik, Janssen stb.), és kategórianevek (egyszer_oltott_elh, ketszer_oltott_elh stb.).

    Más szóval: az NNK rendelkezik egy olyan részletes, az elhunytak adatait tartalmazó adatbázissal, amiben nemcsak az elhunyt kora, neme, betegsége, lakcíme stb. szerepel, hanem a koronavírus elleni oltásra vonatkozó kórtörténete is.”

    Sajnos a fenti halálozási kozmetika nekem azt is jelenti, hogy az hamis biztonság érzetet adott (a covid vészhelyzeti kormányzás alatt / ellenére), hogy kollégáim közül vannak akik már nem élnek, vannak akik már nem tudnak velünk (és máshol sem) dolgozni, vannak családtagok és közeli barátok akik meghaltak Covid miatt, és vannak akik “leszázalékoltak” lettek. Egyiknek sem volt olyan betegsége ami miatt “elfogadható”, hogy már nincs velünk, sőt !

    Remek ötlet volt a Coviddal is mutyizni, csak ez nem jött be ! Egészen hihetetlen, hogy ezzel a valamivel mindenki is elégedett.

    Mondjuk még nincs minden lap leosztva, az új variánsok simán rendet tudnak vágni hamarosan azok között is, akik eddig “szerencsések” voltak.

    Szomorú az egész, igazi Hungaricum.

Új hozzászólás Aktív témák