Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz [CS]Blade2 #57840 üzenetére

    "Név szerint megvan, hogy az OGYÉI-nél kik engedélyezték a vakcina alkalmazását."
    "Konkrét emberekről beszélünk, ebben az esetben akkor az OGYÉI vezetőségéből valakikről."
    Akkor most megvan, vagy nincs? Az adott emberek szakmai rátermettségük, remek vezetői képességeik, vagy politikai lojalitásuk alapján lettek kinevezve? Tényleg kérdésnek szánom, mert nem tudom.
    "Ilyen nincs, hogy "fentről erőltették". Erőltetheti, be is sz*rhat, ha én adhatok rá engedélyt, akkor én döntök. Ha adok rá, akkor én vagyok a felelős és a felelősségre vonható.
    Saját magamat is kiröhögném, ha azzal védekeznék egy rossz döntés után, hogy "fentről erőltették" "a politikus azt mondta, hogy". Az semmi, az egy vicc."
    Konkrétan Falus ki is lépett a szakértők közül, mert nem értett egyet a meghozott döntésekkel. Ha esetleg elolvastad volna a "bullshit híreket".
    "Nekünk is így működik. Odament kollégához a polgármester, hogy ezt most itt gyorsan meg kell csinálni, és menjen le az árokba, és gyorsan csinálja meg, ő meg szólt a polgármesternek, hogy menjen le ő, ha gyorsan akarja. Majd akkor lesz kész, amikor megérkezik hozzá a dúcoláshoz az anyag, stb. El is ballagott szépen a kis polgármester a hülyeségével együtt.
    Jó nagy marha lett volna a kolléga, ha lemegy. Minden felelősség az övé lett volna, a polgármesteré meg semmi."
    Az, hogy nálatok mi hogy működik, teljesen irreleváns. Máshol meg máshogy működnek a dolgok. Sokféle ember, sokféle helyzet, sokféle függőségi viszony van.

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák