Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz t72killer #53459 üzenetére

    Köszi!

    Ez tényleg ugyanaz.

    Egyébként többször elhangzott már, hogy a gyorstesztekből csak a jobb minőségűek mutatják ki az omikront.. Miért nincs akkor egy egységes ajánlás, hogy milyen teszteket ajánlanak? Ez így elég gáz. Kb hasraütés szerű.

    Egyébként az utóbbi időkben nem tudom mi van velem.. ~3 hete minden este iszonyatosan fáj a torkom és a fejem, s a végtagokat is gyengébbnek érzem. Voltak gyorsteszteim, illetve egy PCR-om is vagy két hete (szerencsére ezeket a cégem fizeti), minden negatív lett, de decemberben is volt hasonló időszak.

    Apropó... oltás. szeptember elején volt meg nekem a 2 szputnyikra a pfizer, nekem már meg lesz a 4 hónap. Alapban nem is mennék oltásra, de az edzőtermet nem akarom hanyagolni (vagy 3 hétre így is leálltam, amég biztosabbnak tűnt, hogy hányadán áll az omikron). Kardiológiailag nekem lehet indokolt is lenne a doki szerint is (egy örökölt genetikai hajlam van, a szívizomfal elvastagodására, s ebből eredően a szív összehúzó erejét is befolyásolná - nekem ez idejekorán fel lett ismerve, helyre lett rakva, jók az értékeim jelenleg, de anyai ágon édesanyám és nagymamám is ezzel halt meg 5x év körül (mondjuk nekik kezeletlen volt))
    Extra kockázati faktort nem szeretnék ehhez. Edzőteremben meg ugye, maszk nélkül, mindenki izzad edzés közben, stb... :D ott lehet, hogy folyamatosan nagy lenne a vírus terheltség.

    A 4 hónap után már elég xarok az omikron ellen a számok, az oltás szerintetek megfontolnadó? azzal legalább az idei csúcsidőszak már ki lenne ''bekkelve', új variánshoz igazított oltás meg úgyse várható őszig - s addig még ki tudja mennyit változik mutációkat tekintve a vírus...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák