Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz BlackV #15373 üzenetére

    Mert a sarki patikában nem lehet megvenni, az állam adagolja. Mert a rendvédelmiseknek, focistáknak, maldívozó nercelebeknek, nem volt jó a legjobb orosz és kínai, a leszólt Pfizerrel oltották őket. (kismamáktól, tanároktól és 16-18 diákoktól, később regisztrált bizonytalan öregektől, betegektől nem sajnálja senki, a pedagógusok szégyen nem voltak benne kezdettől az oltási tervben)
    Mert a másik ide belém mRNA típusú Moderna EU beszerzésből a Mo-ra jutó részből kevesebbet hívott le a kormány. Mert háziorvos (elkavart regisztráció után ez volt pár hét mire kiderült) csak Sinoval keresett. Mert körzettől függ valahol már 20 éves kapja a Pfizert, máshol még 50-eseknél tart a sor. Mert a víruson átesve valamennyi védelem még lehet. Mert csillapodóban a járvány. Mert a keletieket egyelőre nem ismerik el egyes EU országok. Mert májusi információkkal mérlegeléssel nincs kedvem heteket aggódni esetleges trombózison egy AstraZeneca utáni esetleges fejfájás, lábzsibbadás miatt és vérvizsgálatokra járni. Mert szabad választás lehetősége adott. Mert előbb azt mondták nem számít a regisztráció ideje, de a "készlet erejéig" nagy kegyből drop kapcsán mégis. Aztán mégis kiküldött Pfizer SMS félsiker ellenére az EESZT mégse dobja fel.

    Hát ezek miatt "állok még sorban iPhone-ért" :U Egyelőre itt tart a dolog, várok türelmesen tovább. Mivel a maradék regisztráltak száma és a heti szállítmányok alapján kb. májusban már tényleg jutnia kell, nem probléma a várakozás. Nem kell azt hinni, hogy bunkerbe bújtam és remegve várom a Pfizert. :N Zajlik az élet, oltás lesz amikor lesz. Feltéve, ha nem találnak ki olyanokat elajándékozás az üzbég-magyar burgonyakutató központ alapításának emlékére, vagy levélben szavazó határontúliaknak gyere haza oltakozni, az össznépi antitest méricskéléssel remélhetőleg nem derül ki kínai kevés és esetleg újra kellene oltani őket Pfizerrel, akkor még kerülhetek hátrébb a sorban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák