Hirdetés

Hirdetés

  • 2,2 kilowattos, platinás tápbestia jött a Seasonic zászlaja alatt

    ph Az ATX 3.1-es monstrumot mesterséges intelligenciával kapcsolatos fejlesztőkörnyezetek meghajtásához szánták.

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    senior tag

    válasz Ringman #11893 üzenetére

    Nincs előttem adatsor, de az utóbbi időben eddig is úgy volt, hogy magas napi halálozások mellett szerény, de folyamatos csökkenést mutatott a gépre kerültek száma.
    Ebben persze benne van (mivel a kórházi halottak egy jó része feltehetően gépről kerül le), hogy minden egyes nap sok embernek romlik annyira az állapota, hogy gépre kerül, ami mindenképpen szomorú, számos egyéni tragédiát vetít előre, de ha a tendenciát nézed, akkor az per pillanat a kifelé lábalásra utal.

    Azért megjegyezném, hogy az én munkahelyem Budapest egy kórházakkal telezsúfolt részén van (Üllői út Nagyvárad tér és Klinikák környéki része), és bizony tegnap is elég sokszor hallottam a vijjogó szirénahangot (az elmúlt bő két hónapban voltak olyan időszakok, amikor egész nap végig, átlag ötpercenként lehetett hallani a sebesen közeledő vagy távolodó szirénahangot. Hát, annyit mondok, ezt a hangot megszokni nem lehet, és nem is zen meditáció mellé való/lelket nyugtató/gondokat elűző hangulatot teremt.)
    Ebből persze nem lehet objektívan helyzetet megítélni, de a legdurvább napokhoz képest ma még egyelőre csönd volt idáig, és bár tegnap jó néhányszor hallottam a szirénahangot, de azért jóval ritkábban, mint pl. egy hónapja.

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák