- iPhone topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
foglaltvagy
kezdő
Fűnyírás mellé ajánlott kategória!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A "fiúnak" a promó videóban miért van festve a körme? Ez most a divat?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
alexandrosz
aktív tag
Pár hete volt a banggoodon egy csomó refurbished, eu raktárból, 7e ft alatt.
Annyit megért. -
-
Nekem mai napig meg van a legelső T6-os , szeretem . De ezek az újak állítólag már nem hozzák azt a színvonalat amit a bemutatkozásuk után kellett volna.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
eennyi
csendes tag
A geekbuyingon vettem egy refurbished T7-et. Ezért az árér a közelében sincsekek a riválisok.
Ugyanitt lidlis bt hangszóró eladó[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Lite-ot kell venni. Ez a 360°-os hangszarás nem képes szép hangképre, már a szörnyű T6-ban sem volt. Akkuidőben, hangminőségben sokkal jobb, hangerőben az is elfogadható.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
veterán
Nekem is a T6 van, de nem az első hanem a második kiadás. Anno 7-8 k volt Kínából, annyit simán megér.
-
francz'70
senior tag
válasz Luck Dragon #6 üzenetére
A "színvonalon" pontosan mit értesz, a T6 minden hangtartományt elnyomó tompa dübörgését? T6 vonalon a legjobb produkciót a T6 Plus Upgraded nyújtja! Az első T6 (bár nagy sláger volt) még úgy ahogy, de a következő sima T6 Plus kritikán aluli,.viszont a fejlesztett kiadású T6 Plus Upgraded kicsit már más liga az előző kettőhöz képest, igaz, hogy 360° os, de ez szól a legtisztábban!
A T7 vonal már másképp van hangolva, sokkal sterilebben és tisztábban szól, nem olyan dörmögő dömötör mint a T6-ok.
A lényeg, mivel Tronsmartokröl van szó, EQ kötelező! söt, plussz hangzás javító is pl. Adapt Sound. Ezzel a kombóval elég jól gatyába lehet rázni őket.
....még akár egy T6 Max-ot is! -
válasz francz'70 #15 üzenetére
Hangzás még csak-csak , de egy Element Force és társai ami elvileg jobban kellene bírniuk a strapát , állásában tönkre megy .
De szerencsémre garancia időn belül történt és cserélték őket .
T6 bírja eddig a legjobban .
De az a baj, hogy JBL ugyan így tönkre ment (Charge 3) , ott is garancia időn belül lett cserélve .Magam részéről annak is örülnék , ha tovább bírnak ezek az eszközök , mint a megadott garancia idő .
Hangzásról annyti, hogy tény EQ sokat segíthet ezeken az eszközökön és egyet is értek veled ezen a téren . De van olyan hangszoro, amit bárhogyan állítasz , egyszerűen nem fog tetszeni hangzásvilága . Érdemes előtte kipróbálni , csak erre minimális az esély , talán MM ahol lehetséges ez.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
francz'70
senior tag
válasz Luck Dragon #16 üzenetére
Hát pedig ha valamit nagy pozitívumként ki tudnék emelni, az pont hogy a strapabíróságuk lenne. Egy raklap Tronsmart megfordult nálam, (sőt van is jó pár db) vagy ismerőseimnél, de akár utána olvasva is külföldi vélemények stb. és az tapasztalatom, hogy meglepően megbízható/stapabíró bt speakerek. De az biztos, minőségben T6 vonal az etalon, nem mintha a többi gyengébb lenne, csak valahogy kézbe véve kicsit olcsóbb hatásúak.
A hangzás meg szerintem eléggé szubjektív történet, hangzásjavítók nélkül nagyon kevés bt hangszóró állja meg a helyét. Nyilván van az a noname kategória ahol semmi nem segít. Én pl. Samsung Adapt Sound és egy 3rd party EQ-t használok szinte mindenhez (Tronsmarthoz kötelező )
Szvsz T6 szériánál Adapt Sound nélkül csak egy EQ kevés! Így együtt viszont meglepően jó/elfogatható hangképet lehet kreálni az alapból kicsit tompa brummogó gyári hangzásból.
T7 széria már más képpen van hangolva, nem annyira melós mint a T6 osok, kicsit tisztábban szól, több a magas és közép hangtartomány. Ettől függetlenűl ha választanom kéne, hogy T7 vagy T6, újra a T6 Plus Upgraded-et választanám. -
amadeus11
senior tag
Látom szeptemberben sokan rendeltek az akciós T6 Plus-ból. A konyhában használom főzés, mosogatás közben, ha nem akarom a szomszédokat a nagyteljesítményű hifivel bosszantani. Meglepően szépen szól.
There is a star
-
batai15
félisten
Nekem t6 max volt. Soha többet ez a hulladék márka.
-
francz'70
senior tag
Nem semmi
Na ezért írtam, hogy a "hangzás eléggé szubjektív"Amúgy a T6 szériához még nem volt app. De adok egy tippet a hangzás javítására, ha van egy samu telód (nem az alja) kapcsold/állítsd be az Adapt Sound-ot és engedj rá egy 3rd party EQ-t (NE a telón lévő gyárit EQ, ha még nincs, szedj le a playről) és hidd el felfogod tenni azt kérdést,.......ez gyárilag miért nem így
Hihetetlen, hogy mennyivel jobban szól így az Upgraded Edition, de ez sok másik Tronsmart-ra is igaz, sajnos gyárilag elég ótvarúl vannak hangolva, de ezzel a kombóval azért elég szépen kilehet kozmetikázni vállalhatóra. -
-
dethroner
veterán
válasz francz'70 #15 üzenetére
Nekem is volt T6 plus upgraded, pár hét után megváltam tőle. Tipikus kínai gagyi, ami a nagy hangerőre van kitalálva. Kis hangerőn állandó statikus susogás volt, ha csutkára lehúztam a hangot akkor is. Ha minimum 50% körüli hangerőn hajtottam akkor nem volt észrevehető, de hát ki akar állandóan üvöltetni egy hangszórót? Meg az üzemidő is pont a fele volt a gyártói adatnak, szerencsére ezért a kínai webshop adott némi visszatérítést.
Akkor megfogadtam hogy inkább adok érte kicsivel több pénzt, de ilyen "minőséget" nem fogadok el.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
carl18
addikt
válasz patex1983 #27 üzenetére
Nekem is volt T6/T6 max. Mind kettőt eladtam borzalmas volt, de aki megvette tőlem azt írta szépen szól. Ha ez a szép akkor milyen a rossz?
Rossz kásás hang, Dockin D fine megette reggelire.
Havernak volt Tronsmart mega/T6 Plus. Az is az a szint amit jobb kerülni mert egyáltalán nem ütőképes.Megnézném mit tud ez a Tronsmart T7 széria. Mennyire életképes stb...
Nekem egy Tozo PA1 van, ami a 12E forintos áráért 50-75% hangerőn egész tiszteségesen szól. Teljes hangerőn se torzít csak visszavesz a basszusból, és ez miatt nem ajánlott.
A Tesztbe azt írják a T7 Maximum közeli hangerőn már letorzít.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Predatorr
őstag
válasz Öcsielvtárs #14 üzenetére
Hát az sem mindegy, milyen minőséget hallgatsz, mert hiába tud 320kbps-t, azt is lerontja. Szóval igazi hangzást elvárni fölösleges bt tömörítéssel, de egyetlen drágább sem tudja, csak szarabbak.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest