- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Régen sokat irkáltam oda, de meguntam mert naponta cseréltem a romokat, és egy idő után már semmi extrát nem nyújtott.Ez 3. Bladem, egyiknek megfött az érintője, amit adtak ujjat meg a kép szar volt, ez a 3. elég jól bírja. Amúgy Kelzsoca féle 2.2-est használok FLB R10b-t. (eddig ez vált be a legjobban, de pár hónapja nem is néztem van e jobb) Fólia nem kell rá? [link]
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #21454 üzenetére
Értem. Azóta már befejezték az FLB Rx sorozatot, Swedish Springek vannak tökéletesre fejlesztve. No meg T-Mobilera és V-re elérhetőek a Gyári ROM-ok minimálisan megbuherált verziói (Fingerprint), ami mondanom sem kell hogy atomstabil és kellemesen gyors. Most per pill a 2.3.4 CM7-et nyúzom kelzsoca módosításával, még nem hibátlan viszont iszonyat gyors, hibái már szinte nincsenek is.
-
B-L-A-C-K
titán
Na, majd rálökök lehet akkor valamit, na térjünk vissza a témához, mert szét offoljuk a topikot...
Ez az F1-es téma kezd érdekelni, de nem bírom elhinni ne Vettel/Webber nyerné az időmérőt, nagyon sokat a többire szoktak verni, most ha nem is az ő pályájuk szerintem így is be húzzák a póóólééét!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ha tudnám sajnos akkor sem tudom, mert kártyámon nincs pénz. Bank meg zárva van...
Amúgy Hamilton/Alonsora ráraknék 5-5 ezret. Ha azt mondtad 6-os oddsa van akkor 2x5-ből 30 ezer jönne, az az tiszta 20...Csak nem tudom megrakni...
A másik amúgy szabadedzés szinte semmit nem jelenet, nagyon sokszor volt már olyan közel se mente jól az adott csapat a szabadedzésen mégis simán nyerték a hétvégét...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
csak szólok, hogy tippmaxon 1,38x az over 1,5 a BL meccsre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Nyerje Schumacher az időmérőt, és akkor mindenkinek jó lesz!
Szóval mára egy Barca BL győzelem kellene, és akkor teljesen lefaragtam a veszteségeimet.
-
umek7
őstag
Egy Alonso első hellyel tökéletesen elégedett lennék. Ha mégse, akkor csak ne Vettel nyerjen és jól indul a nap..
-
B-L-A-C-K
titán
Mondom én Vettel nem olyan szar, Q3-at behúzza szerintem...
-
umek7
őstag
Te jó isten Vettel.
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #21473 üzenetére
Mondtad, de minden észérv ellenére, csak a szezon képét nézve. Egyáltalán nem volt benne ez, sőt, még a dobogó sem, annak ellenére hogy igazad lett. Ez a baleset meg plusz Vettel malmára hajtja a vizet, mindjárt le is fújják mert lehet nem tudják visszaépíteni a sérült részt.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha folytatódik is már szerintem esélytelen a többieknek megelőznie, nagyon jó a Red Bull plusz Vettel is hibátlanul teljesít időmérőn...
"de minden észérv ellenére, csak a szezon képét nézve"
Ezt nem tudom hogy érted, de már csak a szezon képét nézve is 1értelmű volt hogy itt is nyer...
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #21475 üzenetére
Ezek szerint azt mondod hogy innentől minden futamot Vettel nyer meg?
Az RBR sehol nem volt eddig, eddig sem villogtak csak Vettel futott egy iszonyat jó kört, és még szerencséje is volt mert 3 perccel hamarabb lett vége az időmérőnek. De hagyjuk, mert tényleg csak a vita lenne belőle, ahhoz meg nincs most energiám. Teljesen egyértelmű volt, a következő versenyen is ő nyer.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem veszekedni akarod, de ha ezt az évet nézzük, te is látod magasan jobb a Redbull, és az időmérőt mondom, hogy eddig verhetetlenek voltak, sőt úgy hogy volt többször olyan hogy nagyon magasan verték a többit. Ezt levonva megint 1értelmű volt hogy ha nem is nagy fölénnyel de nyernek időmérőn, és nem futamra értem. Az igaz hogy most jól járt Vettel a beleset miatt, de majdnem fél másodperccel jobb időt menni ezen a pályán elég lehetetlen lett volna mások számára szerintem. A másik meg mondtam a szabadedzés szart sem ér, az hogy ki hanyadik helyen végez ott nem befolyásol semmit...
De hogy tegnap belinkelted ezt az okosságot, mint írtam én is megraktam volna Hamiltont/Alonsot 5-5 ezzer, csak nem tudtam...
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #21478 üzenetére
Nyilván a szezon képe alapján az RBR magasan kiemelkedik a mezőnyből, és verhetetlenek. Ezt nem is kérdőjeleztem meg egy percig sem, de ha nem érted mit akarok mondani akkor nem tudom jobban elmagyarázni. Ezek szerint akkor most lefújhatnánk a VB-t, mivel a szezon képe alapján már más teljesen esélytelen?
Nos így már lehet azt mondani hogy igen, mert szerintem is Vettel fog nyerni (mondom, pedig utálom), de ő sem fog minden futamot és időmérőt megnyerni.
Ez a futam több mint tökéletes példa volt arra hogy a Red Bullnak nem sikerült megtalálnia az optimális beállításokat, végre kijött már az is hogy Vettel is gyengélkedhet, meg feljavult a két ősi rivális is - az IDŐMÉRŐIG.
Előtte is azt mondtad persze, meg lehetett is azt mondani, de az minden bizonyíték, valószínűség és érvvel szembe megy, csupán arra volt alapozva hogy idén nagyon jók és ezért biztos most is ők nyernek. Ennyi erővel nem tudom miért nem tetted meg eddig futamon a Vettel/RBR sikert, de mindegy is.
Ha kicsit támadóbb a hangnemem az a -50 miatt van amit épp most próbálok meg ledolgozni, nem akarlak megsérteni, csak egyszerűen nem szeretem ezt a fajta "megmondtam"-ot. Annak ellenére hogy te nem hepajkodtál meg hősködtél ezzel, szóval ne értsd félre, de minden ellenük szólt, aztán mégis csak "papírforma" lett, és ez dühít.
-
B-L-A-C-K
titán
Teljesen megértelek, és elhiszem hogy idegesítelek is ezzel, de hidd el nem ez a célom, söt elhiszem milyen idegesítő ha bukik az ember, más meg okoskodik itt neki...Csak akkor fogják megverni szerintem őket, ha tudnak fejleszteni normálisan, mert ugye már az előző futamon fejlesztettek sokan, mégse tudták megverni őket, időmérőn. Ebből is következtettem arra itt is nyernek, de mondom ezt csak én gondoltam .Meg mondtam is hogy valószínűtlennek tartom ne nyerne. Viszont amit belinkeltél az alapján ellene raktam volna én is. Plusz akár azt is ki lehet jelenteni szerintem ha a csapatok nem tudnak úgy fejleszteni hogy felvegyék velük a versenyt, a bajnokságot is nyerik. Forma1-re meg általában azért nem rakok mert tippmixen időmérőre nem lehet, futamra meg amit adnak rá időmérő után azt 1,8 körüli oddsot szerintem értelmetlen megrakni, sokkal rizikósabb mint egy foci, bármikor kieshet, kilökhetik, technika probléma stb.., szóval e miatt nem rakok F1-et...Időmérőre simán tennék ha lehetne...Neten persze lehetne, de ott meg hamar tiltre kerülnék...
Ma a BL-re leszek kíváncsi, sima Barca győzelmet várok, de lehet sima Mu lesz...
-
umek7
őstag
válasz IRON STORM #21482 üzenetére
Ahogy érzed.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz IRON STORM #21482 üzenetére
Én is bátor vagyok, és már meg is tettem a Barcát...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz IRON STORM #21485 üzenetére
És ha x lesz?
-
giigz
veterán
Schumacher 5.! Király!
Nemsoká BL döntő, a szükséges kellékeket már megvásároltam.
Hajrá Barcelona!
-
B-L-A-C-K
titán
Hajrà Barcelona!!!!!
-
pohár
félisten
egy sárga kellett volna még
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Yes Barca hozott 50 ezret tisztán...
-
Sanya595
senior tag
válasz B-L-A-C-K #21496 üzenetére
Grat....
Mára:
Futball, Osztrák kupa, Döntő
Austria Lustenau - Ried H5,00 X3,50 V1,60Futball, Svájci kupa, Döntő
Neuchatel Xamax - Sion H4,50 X3,50 V1,70Írország U19 - Olaszország U19 H4,00 X3,30 V1,75
Futball, Svéd kupa, Nyolcaddöntő
Elfsborg - Brommapojkarna H1,40 X4,20 V6,50
Helsingborg - Trelleborg H1,55 X3,60 V5,25
Atvidaberg - Oster H1,65 X3,40 V4,75
Orebro - Gais Gothenburg H1,70 X3,30 V4,50Futball, U19-es Eb, elit kör, 1. Csoport
Horvátország U19 - Portugália U19 H2,75 X3,10 V2,30 .....
Észtország U19 - Belgium U19 H11,00 X5,50 V1,18Futball, Válogatott mérkőzések
Írország - Skócia H1,90 X3,25 V3,75
Németország - Uruguay H1,65 X3,50 V4,75Futball, Olasz kupa, Döntő
Inter Milan - Palermo H1,75 X3,40 V4,75Vállogasatok és nyerjettek sokkat....
-
giigz
veterán
Különleges pillanat ez. Szóval... A 150k-ra feltornászott veszteségemet 2 hónap alatt ledolgoztam, és EZZEL a szelvénnyel jött 20k ----> 49,5k Ami azt jelenti, hogy összességében 15k haszonban vagyok!
Egyébként aki figyelte, az utóbbi 15 tippemből 15 bejött.
-
NyxNyxNyx
addikt
Albinoleffe - Siena 1.28 6.25 5.75
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest