Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz Zebu #1667 üzenetére

    Én nem mondtam le végleg a tmallról, fejegységet biztosan tőlük fogok rendelni. Több szempontot is figyelembe kell venni.
    -Paypal védelemre figyelj, ha boltot választasz.
    -Idő: ha ráérsz és megbízható a bolt, 44 nap után kell csak izgulni.
    -Ár: nem biztos, hogy a legolcsóbbtól kell rendelni. Kuponok, akciók esetén lehet, hogy kimarad valami a normál áras csomagból. pl. 2.aksi, tok, stb. Minden költségel együtt kell számolnod. Nekem a gyorsaság megért néhány dolcsit. A HKpost is drágább általában,de lehet ellenőrizni,hogy Te vagy-e a címzett.Napocska Sg-s tn-jénél nem tudtam megnézni, így csak két hét múlva tudtam reklamálni, mert nem élt a csomag. Nekem 1 nappal volt gyorsabb az sg, így én inkább hk-val fogok kérni mindent.
    -gari:más mint itthon,szinte mind igyekszik nem túl korrekt lenni.Igazán úgy nézem, csak 45 napon belül korrektek - a dispute ekkor még hatásos, később nem mindenki igyekszik átvenni a hibás,visszaküldött csomagot. De nem minden telcsi romlik el, több száz user friss hozzászólása alapján 4-5 a tényleg hibás.Ezek között volt user error is,főleg ismeretlen márkák romcseréjénél.Persze szidták a márkát,boltot, de a preloadert is cserélték. Pedig mindenhol le van írva,hogy preload pipa ki,high serial pipa be, majd csak utána sütés...

Új hozzászólás Aktív témák