- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azozo
senior tag
válasz osztszoroz #2900 üzenetére
Nekem a mostani snapshot (4.4-re készülő kamera app) akad ki folyamatosan bekapcsolva hagyta a vaku (mondjuk én voltam béna nem hagytam fókuszálni rögtön elmozdítottam a telót fotózás közben...Csak az újraindítás segített
-
azozo
senior tag
válasz osztszoroz #2902 üzenetére
-
osztszoroz
aktív tag
válasz osztszoroz #2904 üzenetére
Sajnos ezzel sem hasít... Xda - n is sokan szívnak a kamerával, de semmi használható megoldást nem talál tam.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2512875
[ Szerkesztve ]
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
mrmft
senior tag
válasz Fitzgerald #2897 üzenetére
AndroiTS GPS testet tedd fel, indist el a navigacio elott, igy nekem barmilyen mokolas nelkul siman talal holdakat.
-
Szteboy
csendes tag
válasz tolvaj! #2889 üzenetére
Bár én fúl hülye vagyok hozzá de a lényeg, hogy két kártyával tökéletesen működjön és az egyiknek mennyen a netje is rendesen.
A rendelést illetően most néztem meg a trak számom és 7-én bemászót a vám udvarba a THL W100S. Így ha a jövő héten meg is lenne, akkor lehet, hogy első leszek valamiben? -
senior tag
más soc.
szerintem keresgélhettek már hozzá fw-t, cwm-et(ha eddig nem találtatok volna)
mert a sima nem hiszem hogy vinné.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
monti0222w
addikt
válasz balazs1022 #2908 üzenetére
Vagy hajón!
-
balazs1022
őstag
válasz monti0222w #2910 üzenetére
Hát ezt írták: SG Post- Registered Airmail. Szal szerintem légi. Vagyis remélem...
Tudna valaki képernyőmentést csinálni a bejövő hívásról? Szeretnék flip-cover tokot csinálni, de mivel nem tudom, hogy fog kinézni a hívásfogadás így nem gondolkodtam még a kivitelezésen. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Szteboy
csendes tag
válasz balazs1022 #2908 üzenetére
Most értem haza és a postai szelvény, hogy csomagom jött.
Gyorsan ment át a vámon.
Egyelőre jele nincs neki, hogy kiszabtak volna valamit.
18-útán bemehetek érte így hátha még ma a kezemben lesz. -
nagyzee
csendes tag
Hali,
digitizer cserével valakinek valami tapasztalata akad-e már?
földet éréskor megrepedt, de az LCD ép maradt....Nagy (91) Zoltán
-
Szteboy
csendes tag
válasz balazs1022 #2918 üzenetére
A Minideal-t választottam, mert az itt hozzá szólok nagytöbbsége is onnan rendelt és megkapta.
Arról nem nagyon álmodoztam, hogy ebben a karácsonyi forgatagban még a vám is megúszható, de sikerült.
Amint fel kell a család és lesz, egy kis időm csinálok bejövő hívás videót. -
vranyek
aktív tag
Jelenleg lehetséges külön akksit rendelni a telefonhoz? ha igen, honnan érdemes???
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
vranyek
aktív tag
Ahogy azt írtam, barátnőmnek tegnap óta van W100-asa, ma már beszéltünk többször, de most hívni próbáltam, és egy csengés után valami zenefoszlány kezd szólni... mit művelhetett vele??
szerk.: kiderült, hogy egy csengés után felveszi magát a telefon... reggel még nem csinálta... na az mitől van???
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
-
vranyek
aktív tag
válasz Fitzgerald #2925 üzenetére
közben úgy néz ki megoldódott magától, de hogy mitől volt, rejtély...
Amúgy lehetséges a telefonon gyárilag olyan beállítás vagy esetleges app, ami miatt jobban merül, mint kéne... nem sok az 1800mAh, az oké, na de 2-3 óra alatt 30%-ot merülni alig használat mellett...elég fura...van valami battery kímélő módszer??? (nem kikapcsolt telefonra gondolok )OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
Fitzgerald
veterán
válasz vranyek #2926 üzenetére
30% az sok ha alig nyúlsz hozzá. Nemrég írtam pont, hogy a media scanner okozhat pl. ilyesmit. Ha bemész a battery menübe a beállításoknál, kiírja hogy mi használja az aksit.
A media scanner akkor csinál ilyesmit, ha korrupt médiafájl van vagy a belső memórián, vagy az sd kártyán. Ez lehet zene, videó, de egy sima hangfájlja is valamelyik játéknak vagy alkalmazásnak.
Ezeket mind törölni kell, majd megnézni, hogy megoldódott-e a probléma. Ha igen, akkor lassan vissza lehet másolni mindent a telóra, (egyszerre egy játék, egy album, egy videó) és figyelni kell, hogy mikor kezd köcsögösködni a media scanner, és meglesz a probléma.
No Frills CPU Controllt lehet leszedni az aksiidő meghosszabbításának érdekében. Mivel nincs custom kernel saját profilokkal, ezért annyit tehetsz, hogy a governort beállítod powersave-re, az I/O schedulert cfq-ra, es amikor alszol vagy tudod hogy hosszabb ideig nem fogod használni a telót, akkor a minimum és a maximum órajelet is 497MHz-re állítod. Aztán amikor használni akarod a készüléket pl. játékra, videólejátszásra stb., akkor a maximumot visszaállítod 1.209GHz-re.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz Fitzgerald #2928 üzenetére
Egy kérdés a CPU óra jelét nem autómatikusan használja a telo?
-
Fitzgerald
veterán
válasz monti0222w #2929 üzenetére
De igen. Attól függően, hogy mennyire erőforrásigényes az adott alkalmazás, processz.
A No Frills lényegében elvesz a lóerőből, ha alulórajelezed a magokat. Ergo kevesebbet fog fogyasztani a teló, nyilván így lassabb is lesz.
Root kell hozzá, azt elfelejtettem.
Néhány készülékhez készítenek custom kerneleket, amelyekbe saját governor és I/O scheduler profilokat is tesznek.
Ezekkel a profilokkal általában igen jó akkuidőt lehet elérni, és nem szükséges alulórajelezni a processzort.
Valaki aki ért hozzá, készíthetne a w100-hoz is[ Szerkesztve ]
-
vranyek
aktív tag
válasz monti0222w #2927 üzenetére
Ha rendelek THLStoreból akksit, az is 150-as lesz????
-
vranyek
aktív tag
root-ot hol találok a telefonhoz? a link "legelöl" nem él :S
-
monti0222w
addikt
válasz Fitzgerald #2930 üzenetére
Köszi a választ, egy biztos én nem fogom vissza venni az óra jelét! A kernel készítéshez meg annyit füznék hozzá, hogy megkellene ezzel keresni Cappa72 "remélem jól írtam" ővele kónzultálni e témáról!
-
vranyek
aktív tag
válasz CoolBoy323 #934 üzenetére
rootolásnál media eszközként kell csatlakoztatni a telefont????
-
senior tag
én is framaroot-ot toltam, 1 reboot és már rootolt is a készülék.
proci szabályozáshoz az antutu cpu master pro-t ajánlom.
teljesen személyre lehet vele szabni a processzornak az orajelét,
persze csak android alapúan, amit a kernel enged.
egy főzött kernel már igazán jó lenne a készülékehzamugy nekem jelenleg MIUI v5-ös rendszer van fennt a telon, és ott az os-en belül vannak profilok:
performance, balanced, poversave, mintha egy kicsit az is vissza vett volna az akku zabálásbol...de amit csak ajánlani tudok az akku idő meghosszabításához:
auto fényerő, mediascan, lwp-t felejtsétek is el
háttérben futó alkalmazások minimálisra ritkitása, cpu beállítások, wájfáj , mobilnet, gps (üresen) off, meg ilyenek.de ha valaki mégis találna a készülékhez egy nagyobb teljesítményű akksit,
az nyugottan írhatna pü-t. kösziΘ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Terentius
őstag
Én többek között a gyenge akksi meg kijelzőhiba miatt adtam el és helyette rendeltem egy Tronsmart TS7-et.Soha többet olcsó THL.
OnePlus 12 16/512
-
senior tag
akksit leszámítva(ami nem is olyan vészesen tré),
tökéletesen meg vagyok elégedve a telóval.
nyomok egy értékelést
CPU: 10/10
GPU:10/9
RAM:10/8
Képernyő:10/8
Anyaghasználat:10/8
Kamera:10/8
Hangszóró:10/8
Akksi:10/5kell ennél több?
ilyen olcsónΘ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
bkri
tag
Én is beálltam a W100s-et használók lelkes táborába...
Nagyon tetszik, sőt... Már-már tökéletes... Előtte volt már jó pár más gyártósori kínai csodám, de ez viszi a pálmát ilyen áron! Korrekt... Aksival kapcsolatban vélemény: Ill. nem is aksival, hanem töltővel.. A gyári vicc... Még jó, hogy van egy Sony-m ami 5V 1A.. Na az jól tolja és fel is tölti hamar a kicsikét. Az hozzá kapottal 80-85 %-nál többet nem tudtam beletölteni... Még laptopról sem nagyon ment efölé...
Lényeg a lényeg: KLASZ CUCC!!! -
senior tag
aaaz kemény
17.000 az nem gyenge
amugy bocs, de 10/6 a kameraanno kaptam egy hasonlo kinai "csodához" egy micro traveler adaptert, akkora mint egy dobókocka, 0,15A.
iPad fajta töltő(neten volt is, hogy fel robbant egy )
kipróbáltam a gyárin tölteni(most előszőr ),
ugráltatja a kijelző
teszteltem is, Asphalt 8 fullon, ment töltésen(kb 1,5-2 órát), nem töltött semmit.(max fényerő, wifi, stb volt.)
egy 850mAh-es sony töltővel 1 óra alatt használat közben ráhúztam bőven 3%-ot.
ugy hogy nagyon ajánlom hogy a gyárira mennyen a csere.
(megjegyzés: a sony-n már nem voltak kijelző problémák)[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
vranyek
aktív tag
17000??? teljesen kizárt mennyi a pontos szám? egy w200-as magasabb gpu és cpu órajelekkel, noha egy kicsivel bikább kijelzővel produkál 16000 körül... barátnőm 2 napos W100-asa 14000 körüli értéket adott, pedig elég stabil példányt sikerült kifognia
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest