- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
válasz nbukta77 #1300 üzenetére
Nbukta77!
Én barátnőmnek vettem ilyet, iszonyat elégedettek vagyunk vele, minden téren! Én ajánlani tudom csak!( persze nem egy HTC de nem is annyiba kerül)
Egy hete használja, de se pixel, se ragasztási hibája nincs, szerintem patentül összerakták! Egyedül talán a karcmágnes műanyagot lehet felróni, de ugye gyárilag adnak két tokot szóval...
-
kezdő
senior tag
Elméletileg van új gyári rom 2013.07.11. dátummal.
Kíváncsi leszek hogy tartalmaz e számottevő újítást/javítási. -
kezdő
senior tag
válasz banderasz77 #1303 üzenetére
Xda-n épp a lementésén fáradoznak, valakik már ezzel a verzióval kapták a telefont.
-
Ájvé
veterán
-
RPka91
tag
Találtam egy kínai fórumot, melyet a ThL honlapján keresztül értem el, melyben az áll, hogy az aksik csak 1500mAH-sak.
-
devGyuri
csendes tag
Hívásrögzítő appot próbáltatok rárakni? Végigpróbáltam párat, de a jelek szerint a gyári rom nem támogatja a közvetlen vonalról felvételt, 0 bájtos fájl vagy hibaüzenet lett belőle. Mikrofonról gondolom menne, de az nekem kevés.
-
nbukta77
addikt
Hi. Beleptem a klubba. S3-rol valtottam. Remelem nem banom meg.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
lexter00
őstag
Nekem automatikus fényerőn enyhén vibrál a képernyő, sötétben és fehér háttérben látszik.Nálatok is?
-
nbukta77
addikt
Lehet erre valami szilikon tokot venni? Tpu tokra gondolok
-
tolvaj!
őstag
válasz nbukta77 #1317 üzenetére
Sajnos nincs hozzá, csak ilyen felpattintós. És elvileg üveg. Nem gg de üveg.
Haveromnak sgs3 lte -je van és direkt odaadtam neki és mondta, hogy nem sokkal lassabb a thl. Konkrétan ki volt akadva amikor az árát meghallotta....
Nézd... inkább fóliázd, az a tuti.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
nbukta77
addikt
válasz tolvaj! #1318 üzenetére
Es azt lehet tudni,hogy karcallo e? Van ahol azt irjak az van ahol nem.
Mas. Romot,hogy tudok frissiteni? Mennyire tamogatott a keszulek? Kosz a gyors valaszt.
Foliat honnan tudok venni rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz nbukta77 #1319 üzenetére
Most telefonról vagyok, így nem tudom előhalászni, de a ro.edi rom nem rossz. Én azt mondom, inkább használd a gyári romot, mert veszettül jól sikerült. Volt már pár droidom, de ez a legjobb. Páromnak vettem, én sga2 öt használok, de két három hónapon belül váltok kínaira én is.
-
hpeti2
aktív tag
A legutolsó Ro.edi ROM-ot honnan lehetne letölteni?
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
nbukta77
addikt
Tegnap ota hasznalok egy ilyen keszuleket. Samsung galaxy s3- rol tertem at. Par tapasztalat. Eddig nagyon elegedett vagyok. Gyorsasagban nem tunik fel kulonbseg az sgs3- hoz kepest. Kijelzo szep igaz a felbontasa kisebb es az amoled feketejet nem kozeliti meg. Lottem par kepet. Hat a fotok azok zajosabbak,de engem ez nem zavar. Hobbi szinten fotozok foleg a gyereket. Keszulekhaz minosege szerintem nagyon jo. Jo az osszeszereles is. Sgs3 sem volt jobb. Tiszta lakk volt. Gps nekem gyorsan talalt jelet es pontos is. Amit eszre vettem az az aksi. Mintha jobban merulne mint az sgs 3. Ha van valakinek kerdese meg osszehasonlitassal kapcsolatban akkor szivesen valaszolok. Eddig elegedett vagyok. Roviden ennyi.
-
tolvaj!
őstag
válasz nbukta77 #1324 üzenetére
mint írtam én cimborám LTE s3asával hasonlítgattam, de főleg inkább ő, mert ugye övé a telefon. ne feledjük el, hogy az LTE-ben 2GB a ram, és így se nagyon tudott belekötni haver, egy szó mint száz megbánta, hogy samsungot vett
-
nbukta77
addikt
A zarkepernyon nem lehet allitani, hogy mi legyen kint?
-
nbukta77
addikt
A processzor es a gpu orajelet lehet huzni root utan? Ha igen akkor mivel es mennyire erdemes? Neztem a T-s prociban sokkal magasabb orajelen megy ugyan ez a gpu.
Amit meg jo lenne megoldani az az,hogy a hangero gombokkal lehessen ebreszteni a telot. De ezzel a launcherel nem masikkal.
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
go locker. teljesen testreszabható képernyőzár.
-
-
hzx0
aktív tag
Sikerült az xdan srácoknak lementeni az új romot. thl.w100.130711.jbv2.hd.en.com.8p32_mt6589
Frissítés menete a következő. ( Ez egy backup ami egy xdas tag telojárol készült )
CWM recovery verzió 6.0.3.01 Készíts mentést a saját rendszeredről cwm el
2 Másold a letöltött és kicsomagolt filet az sd kártyára
2 Futtasd a mobileuncletoolst készíts egy mentést a SAJÁT IMEI SZÁMODROL
3 Indítsd a telefont cwm be lépj a backup menübe és restore menüben vállazd az sdre másolt 130711 backupot
4 Mikor kész és elindult a telo mobileuncletoolsal állítsd vissza a SAJÁT IMEI SZÁMOD.forrás xda
-
nbukta77
addikt
Hi. Lenne egy olyan kerdesem,hogy a beszedhangszorot lehet valahogy hangositani? Nekem eleg halknak tunik. Alig hallom a masik felet.
-
nbukta77
addikt
válasz KurtCobain #1341 üzenetére
Kosz a segitokesz valaszt.
-
nbukta77
addikt
válasz KurtCobain #1343 üzenetére
Amugy mar ra kerestem. Csak amikor irtam mobilrol voltam.
Amugy meg neked ilyen mentalitassal kar forumoznod. A forum az erre van,hogy kerdezzunk. Aki nem akar ugysem valaszol. Aki meg olyan mentalitasu az ugyis segit a masiknak meg akkor is, ha az ezredik kerdesrol van szo. Ezzel nem akartalak bantani,dekar volt valaszolnod.
[ Szerkesztve ]
-
facianegra
csendes tag
Ti milyen (és honnan való -link) autós tartót használtok hozzá?
Üdv: Facia alias TamsA
-
musculus
tag
válasz facianegra #1348 üzenetére
Én először a dx-től ezt a lapot rendeltem (tapad, mint a veszedelem, de nem hagy nyomot), de aztán vérszemet kaptam és megrendeltem az
autós tartót, meg egy
spirálos jack kábelt, h ki tudjam hangosítani a kocsi régi rádiójával.Nálam eddig k***ra faszántosan működik, de csak 1 hete van meg. Kicsit félek attól, hogy a korong és a tartó közti kis nyak nem bírja sokáig, de majd meglátjuk. A vásárlók szerették, ebben bízom én is.
[ Szerkesztve ]
Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest