Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ðávid

    aktív tag

    válasz FireKeeper #10635 üzenetére

    Én már végigpróbáltam többféle lehetőséget is.
    1. A Night of the Long Fangs küldetésnél megkeresed Damient, aki elmondja merre látta a hercegnőt és Syannát. Ez vezet a mesevilágba. Ha odamész, akkor még mindig kétféle választási lehetőséged van: vagy megveszed/kártyán elnyered a kis gyufaáruslánytól Syanna szalagját, vagy nem. Ha megszerzed, akkor Detlaff nem tudja megölni őt, mert leesik a karjáról és visszakerül a mesevilágba. Ebben az esetben értelemszerűen kénytelen vagy harcolni vele. Syanna megmenekül. Ha később meggyőzöd, hogy bocsásson meg Anna Henriettának, akkor mindketten életben maradnak. Ha nem a megbocsátás felé tereled őt, akkor mindketten meghalnak (a hercegnő és Syanna).
    2. Ha a karszalagot nem szerezted meg, akkor Detlaff megöli Syannát. Ebben az esetben választhatsz, hogy harcolsz-e Detlaffal vagy sem. Ha utóbbit választod, akkor Regisnek nem kell a többi vámpír bosszúja miatt elmenni, de így sem fog Toussaintban maradni, mert Detlaff után megy, hogy segítsen feldolgozni a történteket. Geralt pedig börtönbe kerül és Dandelion közbenjárására engedi ki a hercegnő onnan.
    3. Ha a Night of the Long Fangs küldetés során Oriannát keresed meg és elmész az Unseen Elderhez, akkor Detlaffal harcolni kell (és persze meghal), Syanna megöli Anna Henriettát, majd Damient őt is megöli.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák