- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Látom Carl a téma.
Nekem ez volt az utolsó infóm róla: [link]
Tipikus League of Legends player[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
HaZsolt
őstag
válasz Avicularia #7354 üzenetére
The governor a legkomolyabb. Csak nekem hiányzik a sorozat?
-
Avicularia
veterán
Szegény Glenn, mint egy igazi koreai kocka, aki egész nap Starcraftozik
Daryl pedig épp indulóban van egy gaybárba[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz HaZsolt #7355 üzenetére
Van egy pár rész azért már kint lehet ismételgetni a spinoff indulásáig akár 1-2 évadot is akár. Én éltem szinkronnal újranézni mikor rámozdultak darálták a szinkront hozzá folyamat hogy utolérjék a premiernapot is a szinkronnal az úccsó évadhoz ugye. Jó az úgy is.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
total90
veterán
En most az 5x06-nal tartok es kiakadtam az elmult 3 reszen A reszek 90% bazzeg sotetbe jatszodik es sokszor csak hang van, meg annyira sotet, hogy semmit sem latni. Jol sporolnak, hogy kapnak be...
Amugy izgi az ez evad a tortenetet nezve, de jo lenne nemi vilagossag.
Hallottatok olyanrol, hogy (csak) 8 evados lesz a sorozat?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz enginev3.0 #7360 üzenetére
Arra akartam celozni, hogy rohadtul sok a sotet jelenet... amugy kijelzovel nem hinnem, hogy gond van, MacPro Retina...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
james001
veterán
Ki mit vár amúgy a spin off-tól? Úgy értem hogy vajon kiderül a vírus elszabadulása meg hasonlók?
-
Drenadar
veterán
válasz james001 #7363 üzenetére
még több drámát. üres részeket, lehetőleg mindenféle logikus cselekménytől mentesen!
még több olyan karaktert akik a legjobb időben diliznek be!még több nah de hol van carl szitukat!
(#7367) james001 : legyenek a zombik olyanok mitn a world war X-ben... no akkor sok sikert minden túlélőnek!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz juliabrilke #7369 üzenetére
Azokon mindig szoktam mosolyogni, hogy milyen komoly robosztus, összetett mondatokban képes beszélni, aztán jön egy zombi szemből és összefossa magát.
-
james001
veterán
válasz Drenadar #7368 üzenetére
Egyébként jobb lenne ha ez az ellentéte lenne a fősorozatnak,tehát tele lenne akcióval stb. de azért így is megpróbálnak majd becsempészni szerintem sok drámát és lassan folyó részt...
World War X? Arra gondolsz hogy úgy rohangáltak benne mint a veszett egerek?https://psnprofiles.com/kazama001
-
Drenadar
veterán
válasz james001 #7372 üzenetére
jó lehet nem x volt, hanem Z. de a lényeget érted...
mi esélye lenne rickéknek, ha a zombik nem ilyen lassú agyatlan valami lenne, amiknek mindenük úgy törik, mintha lufi lenne?
vagy egy koponyát tényleg ilyen nagyon egyszerű betörni? nem hiszem... de oké hagyjuk ezt biztos már 100000x ki lett ez vesézve.
-
Bad Pritt
félisten
-
-
.LnB
titán
válasz james001 #7363 üzenetére
Legutóbbi tudomásom szerint Kirkman azt nyilatkozta, hogy sose fogjuk megtudni a zombivá válás okát. És igazából őt se foglalkoztatja a téma. Bár ez rég volt, lehet a spin-off miatt meggondolta magát. De kétlem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mepet
addikt
Szerintem nagyon nagy baklövés lenne, ha belemagyaráznának valamit. Az magától értetődik, hogy a történet szereplői sosem fogják kideríteni, hogy mi a zombivírus kitörésének oka.
De lényegében számunkra, a nézőknek is teljesen érdektelen, hiszen tökmindegy, hogy egy gonosz kormány, vagy a kínai cuccal felütött szegedi pirospaprika okozta, ez nem változtat semmin. -
jegenye77
addikt
Nem változtat semmin de azért elég érdekes, hogy soha nincs róla szó. Senkit nem érdekelne egy ilyen helyzetben, hogy mitől is lettek a zombik?
Vagy amit már említettük párszor, hogy valami megoldás felé is haladhatna a sorozat. Mert így egy kicsit unalmas már.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
mepet
addikt
válasz jegenye77 #7381 üzenetére
A megoldás egy ellenszer. vagy pl. egy csak a zombikat kicsináló vírus lehetne. Ezügyben ugye először az atlantai CDC-be mentek, utána pedig az egykori fővárosukba indultak. Egyik sem jött be. Szerintem már nem bíznak "megoldás"-ban, számukra már az lenne a megoldás, ha valahol huzamosabb ideig nyugalomban élhetnének...
Rick csapatának gondolkodásmódját a mienkhez hasonlítani, olyasmi, mint az amerikai egyesült államokbeli belpolitikát a magyarországi belpolitikához hasonlítani. Nálunk is a melegházasság társadalmi megítélésétől függően lehetne választani egy kormányzó pártot, ha nem azzal kéne foglalkozni, hogy az ország fele a létminimum alatt él, és ha bekerülsz a helyi kórházba, akkor sosem kerülsz ki élve. Nyilván először a hasonló problémák megoldásával kell foglalkozni, nem mindenféle számunkra egyelőre teljesen vagy majdnem teljesen érdektelen kérdésekkel.
Rickéknél pedig már 100%-ban a túlélés a kérdés, így nem érdekli őket, hogy honnan jött a vírus. Ha véletlenül elgondolkoznának ilyesmin, akkor máris befalná őket egy zombi, hiszen nem figyelnének eléggé.
-
jegenye77
addikt
Nem akarok én hasonlítani semmit semmihez. Akkor alapjaiban megdőlne az egész.
Csak a sorozatnak tenne jót szerintem. Persze sokan nézik így is de azért valami felé kellene haladni a történetnek.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
MunezXBK
nagyúr
-
addikt
válasz Avicularia #7389 üzenetére
26.
Így sem értem, de nem baj, az ilyesmi dolgokhoz gyakran vagyok fogyatékos. -
brownus
veterán
-
gerii
addikt
Fene a gusztusotokat
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Mi lesz itt még októberig (Vagyis nyárig,ugye a spin-off miatt)...
-
csadi0011
őstag
-
Dyrtyho
őstag
best regards, egy fórumozó blogger
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest