- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz Mr. Elliot #6550 üzenetére
Olyan már volt, amikor az erdőben a zombik szarvast vagy valami hasonlót lakomáztak. Azok az állatok meg lettek harapva, és mégsem váltak zombivá...
Bár lehet, hogy van igazság a következő mondásban: "a kutya is ember".Szerintem amúgy tuti farkasok haraptak duplavét a zombik homlokára!
[ Szerkesztve ]
-
makro
senior tag
válasz enginev3.0 #6549 üzenetére
Egy jó sztori kell, és már jöhetnek is a radioaktív / 6 lábú / farkason lovagló / páncélos zombik
Igazatok lehet, talán tényleg fel tudná feldobni a sorozatot. Bár még mindig az emberi tényező a legnagyobb ellensége a csapatnak.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Mr. Elliot #6550 üzenetére
Megették őket a zombi többi állatok.
-
james001
veterán
Spoiler [link]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
enginev3.0
félisten
Jé van spoiler gomb A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
james001
veterán
Kirkman interjúban mondta:
“Ő (Daryl) vissza fog csúszni a korábbi szokásaihoz. Daryl eredetileg máshogy viszonyult a csoporthoz, de aztán közelebb került Rickhez és Carolhoz. Elkezdett kötődni, ahogy még soha senki máshoz életében, de Beth halála miatt eltávolodik majd, ami olyan eseményekhez vezet, amilyenekről most még nem beszélhetek.”
“A képregények rajongói nagyjából sejtik, hogy merre mehet a történet, de persze sokat változtattunk a sztorin. Számos karakter lesz áthozva a füzetekből, és számos új karakter lesz mellettük. A képregényekből ismert szereplők más motivációkat és személyiséget kapnak majd, ezzel is izgalmasabbá téve a történetet azok számára is, akiknek van már képük a csapat lehetséges jövőjéről”.
Szóval Negan több mint valószínű hogy feltűnik
[ Szerkesztve ]
-
makro
senior tag
válasz enginev3.0 #6560 üzenetére
Pont ma kérdeztem megy fórumlakót, hogy a fenébe csinált hasonlót
Aztán kiderült, hogy új fícsőrés tényleg működik -
L_YKing
addikt
(SP)(/SP) Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
AndrewBR
senior tag
Nem is tudtam hogy van ilyen gomb.... A.
-
félisten
Ok, akkor élvezkedjünk. JujujujujujuJUJdeIZGI. -
MunezXBK
nagyúr
Ide jártok spoilerezni?
-
Enton
addikt
válasz james001 #6568 üzenetére
Ahogy terjed el a filmtopikból mindehol szépen látni a próba jeleit és eleddig mindenkinek
tetszik. "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
Biztos ilyesztő lehet egy zombifarkas ahogy épp rádugrik, ezellen védekezik harapással, nehogy nagyon megijedjen ha hirtelen meglepnék.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
xors
senior tag
válasz Mr. Elliot #6545 üzenetére
"The episode’s director (and one of the executive producers) Greg Nicotero suggested in last night’s The Talking Dead that it wasn’t random, and that those bodies would play into future episodes. Is it possible that the bandits were cutting up bodies to lure the wolves down toward the village. To use those bodies as chum to draw the wolves into Wiltshire and murder everyone?"
hmmm mit ki nem talál az ember/író ha zombiapokalipszis van
-
ingalls
senior tag
Tudnátok linkelni oldalt, ahol normális angol felirat van a részekhez? A 10- kez nem találtam.
-
james001
veterán
-
brownus
veterán
válasz FoxiestFox #6532 üzenetére
+1 a z nationre, meg lesz egy ilyen is: izombie
-
AndrewBR
senior tag
Semmi köze a zombikhoz, de én most erre függtem rá,
nagyon is tűrhető + egy WD-s szereplő is játszik benne.A.
-
Mr. Elliot
aktív tag
a körülményekhez képest túl jól öltözött, nem?Aaron -
tonyrulez
őstag
Fenomenális epizód!
Szomjasak vagyunk, farkasok, víz az út közepén, esik, we are the walking dead beszéd, rejélyes idegen, függöny
Már csak azt bánom hogy csak 10 perc után kezdtem el a gyorspörgetést Ha a harmadik epizód is egy kinyújtott webisode tetszését kelti, akkor kaszálom.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
RIP Doge -
james001
veterán
Ismét lassan folyó unalmas rész volt,de a vége legalább "biztató". Legalábbis aki olvasta a képregényt annak ismerős a csávó (mármint a név) meg a szituáció. Remélem lassan elérünk a jó részekhez
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
-
enginev3.0
félisten
válasz L_YKing #6587 üzenetére
Csak a Real
Nekem is tetszett a rész, nem tudom mi a gond vele, bár most nem értem,
hogy az az ajtótámasztás tényleg megtörtént, vagy csak álmodták És ebben a sorozatban ritkán van olyan, hogy csak a vége miatt várjam a következő részt, most így lett
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Enton
addikt
válasz enginev3.0 #6590 üzenetére
Persze hogy fogták az ajtót, csak meg kellett várniuk amíg az ornádó elfujja a kintieket.
Számomra az furcsább, hogy reggel maggie aludni biztatja darylt és majd kimegy sashaval az erdő szélére napfelkeltét nézni????
Persze daryl még szépen neki is fekszik, de akkor ki marad őrségben?
Ugy fest szegény maggienek már csak ilyen lesz a scriptje végig."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dyrtyho
őstag
SPOILER !!!!!!!!
Azt a jópár üveg vízet nem Morgan hagyta ott nekik ? Mellesleg először úgy örültek az esőnek mint a Texasi földmüvesek, akiknek a földje már mióta nem látott vízet
best regards, egy fórumozó blogger
-
L_YKing
addikt
válasz enginev3.0 #6590 üzenetére
naneee... most jöttem rá, hogy ha rámegyek az egérrel a spolerekre akkor látom a szöveget..
Ezt a hülye f@szt, mint én [ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Enton
addikt
válasz james001 #6596 üzenetére
Nagyon szépen nézve ő csak egy barát a sok közül:
"I'm a friend."
De képregény nélkül is lehet sejteni hogy ő a vizes, hisz vágja őket névről.
Mondjuk még mindig megvan a Morgen-es szál is az elejéről, nagyon bujkál vagy valamit szervezkedik az is tuti. Még az ővé lehetne a víz."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
cyberkind
félisten
Heló mindenkinek!
Mivel csak most kezdtem el nézni a sorozatot valamiről fogalmam sincsen.
De az izgat a legjobban, hogy valahol valamiben elmagyarázzák hogy terjedt el ez a vírus, vagy valami hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest