Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Decsi97 #25017 üzenetére

    Én nem használtam hatalmas combat overhaul-okat, szerintem többségük túlzás és nagyon eltérnek a vanilla játékélménytől, az én ízlésemnek a tökéletes kombináció a következők (linkek Oldrimhoz vannak):

    [Attack Commitment] , megakadályozza, hogy támadás közben NPC-k és a játékos változtassák a támadás irányát (pl. Draugr nagy kardot készül belédhasítani, te elfutsz mellette, hogy kivédd, de ő mégis csinál egy instant 180-at a száz kilós karddal suhítás közben és kettévág hátulról).

    [TK's Dodge] , egyszerű dodge mod, ami az előzővel együtt sokkal realisztikusabb harc élményt ad.

    Ezzel a két moddal együtt ha elég jól játszol, ki lehet védeni kb minden támadási formát a mágia kivételével, bár a lövedék-szerű spelleket is jobban ki lehet védeni.

    Ezzel viszont egy új dilemmába kerültem, túl könnyű volt a játék. Ezért telepítettem a [Revenge of the Enemies] modot, ami az egyik legjobb mod szerintem a játékhoz. Az ellenségek sokkal több játék adta spellt, perkeket kihasználnak a szintükhöz mérten. Kicsit olyan, mintha igazi játékosok lennének, kapnak saját skill treet és spelleket és ezeket is használják ahelyett, hogy egybites "van egy kardom azt kész" módon harcolnának. Elég jól van konfigurálva a mod, az ellenség típusokaihoz illeszkedő dolgokat használnak (nehéz harci banditából nem lesz mester mágus például).

    Mindemellett felvettem a nehézséget Legendary-ra, ezekkel a modokkal teljesen megváltozott hogyan harcolok, kicsit dark souls-asabb lett a játék olyan értelemben, hogy egy egy elvétett ütés vagy dodge hatalmas következményekkel jár, legtöbbször halállal. :DDD Sokkal jobban megdolgoztatja az agyat ez a mod kombó, mert minden harci szituáció különbözni fog, ami egy hatalmas pluszpont a vanilla combat-hoz képest.

    Még ezek mellé ajánlok valamilyen hotkey modot, amivel könnyebb spellek és fegyverek között váltani, Revenge of the enemies miatt elég sokszor kell váltogatni minden között és a vanilla megvalósítás sokszor csökkentette a játékban való elmélyülésem.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák