Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz milkabrams #23737 üzenetére

    Aktív a a küldetésed? Az oltár(?) mellett kellene lennie a jelölésnek, hogy oda kell állni, mikor elolvasod a tekercset. Ha megvan a kis "remegő" törés, akkor nyisd meg és várjál, nekem majd fél perc után nyílt meg.

    -------------------------------------------------------------

    Ha már itt vagyok, akkor kérdés: többféle mentésem van, többek között egy előző játékból/karakterből származó is, amit a steam ismét megtalált és befrissített majd azt használtam már a játékmenethez. Azt a karaktert már végigvittem, pontosabban megvan a főküldi meg sok mellékküldi is, de szeretném másképpen használni ugyanazt a karaktert. Az elején a szekeres rész és karakterkreálás után van vagy 3 mentésem, ezeket tudom használni ismét?

    a, Tehát betöltöm a régi mentést, csinálok egy új mentést és a legújabbat megtartom dátum szerint, majd a mentés könyvtárból törlöm az összes többi régit?

    b, Steam nem fog összezavarodni? Ha csak 1 mentést fogok bent hagyni, akkor leszinkronizál rendesen és törli a felhőből is az előző mentéseket?

    c, Használtam mod-ot, manuálisan telepítettem, még a sima Skyrimhoz volt, ezért achievementeket nem értem el. Ha ezzel az új mentéssel tudok játszani mod nélkül, akkor megkapom majd az achievementeket is, ugye?

Új hozzászólás Aktív témák