Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lifer092

    senior tag

    válasz pilipi #2384 üzenetére

    Bocs, de ezen felröhögtem... Legalábbis azon a részén hogy: "Elég nagy gond lenne, ha az első rész olyan csúnya lenne mint pl az első képeden"

    - Tény, mindenkinek más az ízlése, de ne haragudj meg, nem tudom min játszol, de ha ez neked csúnya akkor nem tudok mit hozzáfűzni... :U

    "Tudom, hogy még csak béta, de ez a játék most csúnya és unalmas."

    - Így van, béta. Ennek nem a tartalommal való telefosás a lényege, a csúnyát akkor sem tudom hová tenni, ebben mi a csúnya? :U

    "Remélem még sok minden fog változni megjelenésig és tudják tartani az első rész színvonalát mind grafikai, mind történet, mind tartósság szempontjából"

    - Én pedig épp azt mondom, hogy az 1 rész grafikáján nem tudom mit esznek annyian, szép, tény, de nem volt egy akkora eresztés, pláne mai szemmel hogy ezt ennyire emlegetni kellene. A történetben szintén nem volt sok színvonal, kb. egy pár óra alatt végigpörgethető kis kampány volt, az első rész kb. 90%-ban csak az endgame/pvp/dz témára volt kihegyezve, lásd pvp módok, pvp dlc, valjuk be lókaka pve/story content volt benne, még az Underground DLC-vel együtt is. Illetve azt is tegyük hozzá, hogy a tartósságát talán annak köszönhette, hogy egy ilyen játék sem volt konkurensként a piacon, és a mai napig nincs is. Ha lett volna, és akár még akkor megjelent volna egy most Division 2 színvonalú játék amikor még az első rész ment, akkor hidd el, a bánat nem ment volna az első résszel X óra után, mert dögunalommá vált. Pláne abban a csaló/glitcher paradicsomban ami most van benne.

    Ezeket mind úgy mondom, hogy 1000+ órám volt az egyben.

Új hozzászólás Aktív témák