Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz regener #10034 üzenetére

    Nem pont a kérdésedre válaszolok, de szerintem jelenleg az SMG szett az zsákutca, mivel PvE jellemzően fedezékharc, és sokszor elég nagy távolságról zajlik.
    Az SMG a tulajdonságai miatt nem erre való, nagyobb távolságra már rohadtul leesik a sebzése, és pontatlan is.
    Amire jó volt az a nerfelés előtti Berserk/Clutch/Strained kombó volt PvP, az ellen nem nagyon volt orvosság, max ha többen voltak, vagy messziről az 1 hit sniper.
    Most is sokan használnak még fenti szettet de mivel mindegyik tálent nerfelve lett, már közel sem annyira használható, így 9:1-ben le vannak lőve még közelharcban is. Messziről meg a Nemesissel amúgy is sokszor csak 1 lövés egy játékos, így szinte használhatatlan lett, kb alíg használják is.

    PvE (Challenge és Heroic) szerintem nem működik csak clutchal, mivel nem tudsz megfelelő sebzést bevinni vele csak nagyon közelről, healing nélkül meg hamar leraknak, én a helyedben nem sokat fektetnék jelenleg ennek a szettnek a fejlesztésébe, ami használható az jelenleg az AR/LMG/Rifle. A snipert azért nem írom ide, mivel a mobok jelenlegi hipersebessége és lagos szerverek miatt a hitreg az katasztrófa, így olyan szinten elpazarol az ember DPS-t pár nem találó lövés miatt, hogy a sniper is használhatatlan lett szinte.

    Félre ne értsd, nem azt mondom, hogy nem lehet vele játszani, de ha hatékony akarsz lenni, akkor más szett (összeállítás) és fegyver felé kell orientálódni. Vagy várd meg a következő nagy patchet, és ott már lehet a specializációt vegyíteni bármelyik fegyversebzéssel. Ettől függetlenül az SMG jelenleg közelre jó csak, én is csak azért használom, mivel 0m-től van a crit range, és sokszor akarnak a mobok pofozkodni, és ott az AR már nem critel, így a Clutch sem működne.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák