Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maross

    veterán

    válasz doc #1113 üzenetére

    Hidd el nem szurok ki magammal, annyi jo jatek van, hogy a 80%-aval igy se tudok jatszani. Az ertekeles kiszor par jo jatekot is, de lenyegtelen, mert ugyis jatszhatatlan mennyisegu jo jatek marad. Amit kiszortam az ajton, abbol is a jobbak altalaban visszamasznak az ablakon az ismerosok ajanlasai alapjan. Es legalabb kevesebbszer veszek meg olyat, ami jo esellyel nem fog bejonni es csak folos ido, energia es penz buko jatszani es eladni. En elegedett vagyok a strategiaval :). Mas: tegnap két Exit jatek kerult sorra (forbidden island), The Mind-dal jatszottunk kettot harmat, Sprawlopolis-szal kettot, es egy Zombicide Green Horde kerult még sora.

    Kivancsisagbol megneztem mik azok amik megvannak nekem, 7 alattiak, es szeretem: Bang (regi idok tuti jateka, nagyon szerettuk), Forbidden Island (a pandemic kezdeti idokbol, szerettuk, be is rendeltem most a forbidden skyt ami szinten 7-nel remeg), space hulk death angel (amikor meg keves koopom volt, gyakran elokerult), qwirkle (jopofa, de kiidegel a szerencsefaktor), guillotine (imadtuk!!!, rengeteget jatszottam vele), vigyazz6 (rengeteget jatszottuk, ~10eve), dice city (ez akar most is elokerulhet, amikor ido van ra, parom nagy kedvence), FITS (tuti kis tetris partyjatek, tetszik, de tuljatszottuk, mostanaban nmbr9 kerul elo helyette) , imagine (6.99-cel hataron, szuper activity-potlo), Planet (most vettem meg mert tetszik benne a kulonleges foldgomb-alkatresz, nem csalodtam benne, ajanlott), Zombie Tsunami (tipikus partyjatek, eleg kozepes, de sokat nevettunk, ugyhogy maradhat :) ).

    Szoval annyira nem a satan termekei, de utobbi 2 evben (KS-t leszamitva amit nem lehet tudni milyen lesz), ossz 3-at vettem 7 alatt, a Rising5-ot (ezt eladom, bar jo, de nekem keves), Unearth-ot (fuszerut kategorias, szerintem jo, siman megerne 7.5-ot, ebbol is van egy pluszpeldanyom, jart hozza egy promo lap es kellett :P), es Planet-et (itt se ertem a nyafogast, tok jo a mechanika is, es szuper a magneses foldgomb is). Mind 6.8-7 kozott :). Ez kb a vasarlasaim 1.5%-at teszi ki, hibahataron belul van :).

    [ Szerkesztve ]

    eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Új hozzászólás Aktív témák