Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65388800

    törölt tag

    válasz dchard #72367 üzenetére

    köszi. Hát jó szar. Mikor bekötötték örültem, hogy végre megy a 18 Mbps ez volt április 15-én. Aztán most így a nyár végére folyamatosan esett vissza. Most pont olyan a sebességem mint ADSL2+-on volt. Szerelő mikor volt bekötni a VDSL2-t azt mondta, hogy a központ 1,5 km-re van tőlem. Bár nem értem miért vagyok ilyen messzire bekötve mikor láttam egy központot tőlem 450 m-re is.

    Elvileg lett itt hálózatfejlesztés is. Nem tudom mikor akarják megcsinálni. Már 9 hónapja meg kellene lennie erre itt szarakodok ilyen nettel.

    Másik kérdésem az lenne, hogy eddig ADSL2-n ami elment 13-14 Mbps-mal nem volt gond ha az egyik gépen pl stream-et video-t stb-t néztem a másikon meg ment a Call of duty multi. Nem laggolt be. Most ha videót nézek vagy bármi mást csinálok a multi kegyetlenül elkezd laggolni. Az egyik gép teljesen lefogja a sávszélességet. Ezt most úgy sikerült ideiglenesen megoldanom, hogy routerben lekorlátoztam a használható sávszélességet 12 megára így a másik gépnek is marad egy kis tartalék, de sajnos 3 vagy annál több eszköz esetén már megint nem jó.

Új hozzászólás Aktív témák