Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burwor

    tag

    Sziasztok! Bekötötte a T-Home az IPTV-t hozzánk. SLINK modemmel, CISCO SBT-vel és egy olyan távirányítóval, ami kicsit más, mint amire a manual hivatkozik.

    Ezen a távirányítón nincs felségjelzés, a vége meg van hajlítva és két kikapcsológomb gomb van a "tetején", a baloldali TV felirattal. A jobboldali kikapcsológomb az SBT-t kapcsolja és led világítás van körülötte, ha nyomkodom a gombokat villog mint a veszett fene, de a baloldali TV feliratú kikapcsológomb nem csinál semmit és a másik gomb körüli led ennél az egy gombnál nem is villog. A manual egy másik távirányítóra vonatkozik, amin van TV/STB átáváltó gomb, és eszerint ezt a gombot kell 2 másodpercig nyomni majd a kódot beütni a TV-vel való szinkronizáláshoz, na ez a módszer semmit nem csinál ezen a távirányítón, próbáltam a neten útánanézni, de ezt a fajtát nem találom. Látott már valaki ilyen távirányítót?

    A másik kérdésem: szerelő azt mondja az STB-be menő UTP-ben teljesértékű netelérés csordogál, akár egy PC-t is rá lehetne kötni, illetve persze a TV LAN portjába is be lehetne dugni, hogy ne WIFI-n jöjjön a net a TV-nek. Ahhoz viszont hogy ezt az UTP kábelt megosszam az STB és a TV között nem jó se router se switch, mert T-Home a saját boxát regisztrálja a hálózaton és azt keresi. Szerinte olyan splittert kellene vennem, amibe nem 4-4 hanem mind a 8 ér be van kötve. Arra ráköthetném a TV-t és a boxot is. Én most utánaolvastam a splittereknek, és nekem úgy tűnik ez a módszer egyáltalán nem működne, vagy nem értem hogyan...

    Összes eladó cuccom: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=burwor

Új hozzászólás Aktív témák