Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz D@ni88 #47451 üzenetére

    Még egy jó tanács: tervezd meg, lehetőleg időtállóan. A szerelők általában a leggyorsabb megoldást szokták választani (nekik a leggyorsabb), ami a legtöbbször nem ideális, és utólag korrekcióra szorul (ami neked kell majd pénzbe). Sokan bele esnek abba a hibába, hogy megrendelik a szerelést, és nem tervezik el, majd jön a "mester" aztán megmondja... és jó lesz. Gondold végig, hogy a leglogikusabb, az évek során mely szobákba akarsz esetleg WiFi-s eszközt elhelyezni, hogy az egész lakás le legyen fedve. Nem szoktak magukkal vinni kábelvezető csatornát, vagy ha visznek is, a kocsiban hagyják, ha az ügyfél magától nem kéri, akkor csak a tűzőgépet viszik, kertes házba is panelba is. Utóbbinál küszöbhöz tűzik, aztán jó napot. Érdemes megvásárolni előre a kábelvezető csatornát, és magadnak lefektetni őket, így amikor megy a szerelő, már csak abba kell behelyezni, és rengeteg idő takarítható meg. Az idő pedig pénz ebben a történetben :)

    (#47453) D@ni88: A garancia kérdése érdekes, nekem nem említette, de lehet van rá. Akkor érvényesíthető, ha mondjuk úgy fektette le, hogy mindenki azon lépdelt, és szétment. Mivel helytelenül fektette le, így az ő sara lehet. De csak akkor ha nincs róla papírja, hogy az ügyfél ragaszkodott ehhez a megoldáshoz.

    Amúgy kertes házakban előszeretettel szokták még a padláson keresztül is vezetni, ahova meg felmehet nyest vagy bármi, és megrághatja :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák