Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz freeknight #133905 üzenetére

    Ha a másik routert access pointként használod, és az tudja az IGMP snooping funkciót, akkor menni fog azon keresztül is a TV adás.
    Ha egy alhálózatra teszed a routeredet a szolgáltatói eszközzel, akkor is látnia kell elvileg a helyi hálózati megosztásokat a boxnak, ha jól van beállítva a Kodi is.
    Ha PPPoE passthrough-val saját routerrel tárcsázol be, úgy nem fog menni róla a TV.
    Van olyan verziója a Netflixnek, ami működik a boxon, a héten többször is volt róla szó, ha jól emlékszem. Olvass vissza, vagy keress rá. De úgy tudom, tervben van, hogy teljes értékű Netflix klienst varázsoljanak a boxra (de azt is látjuk, hogyan szoktak errefelé elsülni a tervek...)

    #133909 boxoslaca:
    Pontosabban „mondjuk egy PC-vel”-t írtam, ami kb. a „például egy PC-vel” kifejezéssel egyenértékű, azaz csak egy példának szántam.
    Továbbá webes TV Go-t írtam, bár ezek szerint odáig már nem olvastad (amivel egyébként nincs is gond, amúgy sem Neked szólt a hsz).
    Nem vagyok kifejezetten Windows-barát, évek óta Linuxot használok. Bár különösebb bajom sincs vele, csak arra, amire én használom a gépet, a Linux jobbnak bizonyult.
    Egy böngésző azért vígan elkocog a legkisebb RAMmal rendelkező verzión is (pont azért, mert Linux, marad szabad RAM az oprendszer betöltése után is...), visszajátszással sem hiszem, hogy gond lenne, akár H.265-öt is tud natívan dekódolni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák